İrcrehber.Com Sqli Taze Cekim :D
-
Konular: 12.825, Mesajlar: 17.655, Üyeler: 535
http://rapidshare.com/files/162996703/hosturkiye_ircrehco.rar
size: 8845 kb
rar pass : turkddl.us -
yav kardeşim aldında ne oldu sqli.Bırakında millet rahat rahat sitesini kursun fikirlerini aktarsın.Eğer falso bir hareketi varsa hackleyin.
-
Ezik bi forummuş gereksiz bi sqL spor böLümünde de bot var :)
Yav birgünde birisi şu Ressam'ın siteLerinden birinin db'yi çektim desin veya girdim ama çekemedim desin :D kurban kesecem ruh gibi aq serverı :S -
Hacı elleşmeyin milletin siqüyelisine :D
Varsa bi ipinelik heyikileyin :D
-
ben warezciyim hacker degil ;) zevk işi bu iş benimde böle hosuma gidiyor ... itirazı olan indirmesinn ozman zevk meselesi ;)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Ezik bi forummuş gereksiz bi sqL spor böLümünde de bot var :)
Yav birgünde birisi şu Ressam'ın siteLerinden birinin db'yi çektim desin veya girdim ama çekemedim desin :D kurban kesecem ruh gibi aq serverı :S
-----------------------------kimin?
-
ReSSam Diye bi eLeman var hocam kendisi net aLeminin yarısına sahiptir:D Şaka bir yana bazı siteLeri
Terbiyem.net , Divxlerim.com , Forumneuro.com , Mp3hanesi.net , Zevkli.org vs.. daha varda akLıma gelmiyor şuanda.
-
ben bu ReSSam in bi kişi olduqunu zannetmiyorum eğer bir kişiyse onca siteyle ilgilenmeyi başarabilmeside ayri bir merak konusu
her harf bir kişiyide temsil ediyor olabilir
R(amis)e(mre)S(edat)S(ami)M(ümtaz)
-
nasıl holy tekse ressamda tek bi kişidir:D
şahsen görüşmüşlüğüm var.baya bi merak konusu olmuştu bi ara benim için geçenlerde gine adı geçti forumda bence araştırdım buldum adamı..Adam diyorum erkek yani:D
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------nasıl holy tekse ressamda tek bi kişidir:D
şahsen görüşmüşlüğüm var.baya bi merak konusu olmuştu bi ara benim için geçenlerde gine adı geçti forumda bence araştırdım buldum adamı..Adam diyorum erkek yani:D
-----------------------------
sordunmu kanka işin sırrını :D neymiş :p işin sırrı :D