IRC.Tahribat.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek

Selam 'ın Aleyküm... Yeni IRC Server 'ınız hayırlı olsun diyerek yaşadığım bir takım problemlerden bahsetmek istiyorum size,başlarken ban 'ımın açılması için yapılan rica,yalvarış,yalakalık benzeri bir şey değildir ifadelerim.. Dip not olarak vurgulamak isterim!

Yaklaşık 4 gün önce IRC.tahribat.com server 'ına bağlandım..

/login password yaparak kendimi server 'a tanıttıktan sonra #tahribat kanalına girdim..

Sebebini kestiremediğim bir şekilde, server 'dan uzaklaştırıldım..

Belki şaka yapıyorlardır diye server 'a tekrar giriş yapmak istediğimde autokill listesine alındığımı gördüm.. Proxy ile giriş yaptım,sayın değerli admin,root,oper 'larımız her girişimde beni ban 'lıyorlardı,lakin yönetim bilinçlerinin tamamlanmadığına şahsen tanık oldum.. Zira her girişimde proxy ile server 'a bağlanabiliyordum,şahısların yaptıkları şey ise,g-line,z-line-akill-kline gibi basit şeylerdi.. Benim girmemelerimi istiyorlarlarsa kısacası nick 'ime(volatile) forbid,frozen,gline listesine alabilirlerdi..

Böylelikle #tahribat kanalına giremeyip,boşu boşuna status 'ta beklemiş olacaktım,evet ben de gerzek değilim,böyle bir durum karşısında server 'a girmemin nafile olduğunu anlayacaktım.. Ve bir daha girmeme kararı alacaktım..

Tavırlarını,ne yapmak istediklerini kestirememiş bulunmaktayım..

Ha şunu da eklemek istiyorum, tam emin değilim ama nick 'i 'nickyok' olan bir şahısın özeline gidip, beni server 'dan atıyorsunuz ne güzel ama şu kodu kanala yazarsanız sizi daha da eğlendirecek sanırım dediğim için, 'ben lamer değilim, bu kodu asla yazmam diye cevap vermişti'..

Kod 'a hep birlikte bakalım..

//mode #tahribat +o volatile | /mode #tahribat -o volatile | /mode #tahribat +v volatile |/mode #tahribat -v volatile | /mode #tahribat +b volatile | /mode #tahribat -b volatile | /ban -k #tahribat volatile 1,8Show Time... :]

Bu kod 'dan anlamayan bir insan nasıl kanal da operator yetkisi ile insanları yönetebilir?

Anlamadığım bir şey, neden ban 'landığım,sanırım ırkçılıktır diye bi ihtimal verdim(cehennem.com)

Ha madem IRC Server 'ına girmemi istemiyorsanız, tahribat.com 'dan ban 'layın beni sizi tam olarak anlayayım..

Bir tarafta forum 'a girip takip edip cevap yazıyorum, öteki tarafta server 'a giremiyorum,akill 'e alınmışım..

NOT: Lütfen yetkili bir insan(kendini bilen) gerekli bir açıklama yapar ise sevinirim,yine de herşey için teşekkürler...

From HeLL!

Cehennem.Com 2006

VoLaTiLe

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    İlgileneceğim hacım , olayları bilmiyorum netür bir diyalog oldu .. Ama rahatsızlığını dile getirmişsin eyw. Yarına açılır en geç..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aynı şekilde banada küfür etti o nick mick yok sonr abeni killedi yok lamersin yok siteni hacklerim tanımıyorum ama o beni tanısın banlıycaksanızda banlayın yeter ya

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

şimdi öncelikle seni kim niye banlamış bilmiyorum ama sanırım kendini çok zeki sanıyosun akill sqline gline dersleri verdiğine göre...

öncelikle tahribatta auto-kline gibi bişey bulunmaz çünki herkes tahribat nicki ile girdiğinden ancak siteden banlanırsa irc de kalıcı ban yer ztaen irc deki ututm sitedeki accountunuda etkileyeceğinden *line şeklindeki banlara ihtiyacımız yok zaten sistemimizde services olmadığı içinde bunlar mümkün değil irc sadece "tahribot" nicki bot tarafından yönetiliyor herşey otomatiğe bağlanmış durumda... yani öyleki ben serverı brıakıp 1 hafta tatilden döndükden sonra flood yapmaya çalışanlar 'or' yazarak şifre girmeyi deneyen salaklar gibi çeşitli ayrıntılı listelere ulaşabiliyorum bu bir "tcl" "eggdrop" yada hazır başka bişey değil %100 el yapımım olan vbasic stand-alone bot dur.... sistem hakkında yeterince bilgi verdim

senin komutuna gleince op veren op alan voice veren falan en sonunda /ban -k gibi götündne uydurma bi komut çalıştıran deişik bi komut yazmışın enteresan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    volatile sen ne den atıldığını çok iyi biliosuun server a login oldun bundan 10 dk önce siteye kayıt olmuştuun ve 3 dk sora özleime gelip bana bişşiler saçmaladın ben o komutun başını okuduktan sora yani +o kısmınını sana yolu gösterdim gerisini okumasamda yolu gene görürdün mavionline sen hiç konunşma nick mik yok diip de dalga geçmeye çalışma o günkü tartışmanın içnde herkez vardı benim şahsime ilgili bişii deildi remote a4tech ir2 bizi eğlendiriodun güzel de cıvıtmaya başladın. ama volatile sen neden atıldığını biliosun + ir in belirttiği gibi bizim servierimizda services yok ve zeki arkadşım senin dediğin komutların hiç bbi işe yaramyıacağını anlatmak isterim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ha bu arada şunu eklicem sen servera girdiğin gibi atılmadın o kodu özelime yazdın ve bens ana cvp bile vermedim öle bi idda n varsada çıkar logları.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
Toplam Hit: 1663 Toplam Mesaj: 7