İş Aranıyor (Makine Teknik)
-
Merhabalar,
Kardeşim Meslek lisesinden sonra üniversitede 2 yıllık makine teknik ressamlığını bitirdi. Şimdi bu genç arkadaşa bir iş bakıyoruz. Hem zamanını boş geçirmesin hemde akşamları DGS ye hazırlanıp 4 yıllık bir bölüm mezunu olması için.
Metal ve makina bilgisi var. Çizim modellemede biraz sıkıntısı vardı onuda kursa giderek çözdü ve belgelerini aldı şuanda da sürekli pratik yapıyor.
Biz bu genç arkadaşa makina teknik ressam işi arıyoruz. Nerelerde çalışabilir ? İnşaat proje çizim ofislerinde, Asansör yangın merdiven firmalarında çizim işlerinde olabilir ve ya büyük makina şirketileri Arçelik, Bosch, Vestel gibi firmaların Arge bölümünde olabilir.
İstanbul Avrupa yakasında oturuyoruz. Avrupa yakasında bir iş olursa süper olur, ama Anadolu yakası olursa metro vapur gidip gelicek artık. Yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Teşekkürler.
-
Arçelik, Bosch, Vestel gibi firmaların Arge bölümünde olabilir.
yazmışsın ya hocam. bi gülümseme geldi :)
oralara girebilse keşke.
avrupa yakasında ikitelliye yada bayrampaşaya gidecek oralardaki firmalara başvuracak. bayrampaşada küçük firmalardan başlayacak deneyim edinecek. ne yazıkki kurs ve okul bişey vermiyor.
-
Hocam doğru söylüyorsun :) Büyük firmalar da zaten umut yokda, yinede deneyelim dedik. Önerin için teşekkür ederim.
-
enes hocam tanıdığın bir amca dayı varsa alırlar yoksa şans :(
ben valiliğe bağlı bir huzurevine özel güvenlik olarak girecektim güvenlik görevlisi tanıdığın yok mu diyor :)
koray tarafından 28/Mar/17 12:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Doğrudur hacım, burdan arkadaşlardan belki yardımı dokunan çıkar diye danışayım dedim yav :)
-
up
-
GURUBUMDA BU TÜR İLANLAR PAYLAŞIYORUM,İNCELEYİN İSTERSENİZ. FACEBOOK
https://www.facebook.com/groups/temurcadcam/?ref=bookmarks
-
Teşekkürler hocam