İş Arayan Müridler!!!
-
İş Arkadaşları Arıyoruz
Firmamız bünyesinde istihdam etmek üzere iş arkadaşları arıyoruz.
Çalışacak arkadaşlarda aranılan vasıf ve özellikler aşağıdaki gibidir:1- Web 2.0 ve CSS dillerine iyi derecede hakim
2- İleri derecede Photoshop yada Fireworks kullanabilen.
3- En az orta derecede PHP ve MySQL uygulamalarında bilgili.
4- Linux ve Windows 2003 işletim sistemlerine yabancı olmamak, web hosting hizmetleri konusunda bilgi sahibi olmak.
5- İstanbulda ikamet etmek, tam gün çalışabilecek olmak ve Mecidiyeköy e ulaşımda problem yaşamayacak olmak.
6- İş disiplinine sahip, iş arkadaşları ile uyum içerisinde çalışabilmek.Belirtilen şartlara sahip olduğunu düşünen kişiler detaylı CV leri ile birlikte destek@kaliteweb.com.tr mail adresine e-mail ile iş başvurusunda bulunabilirler.
Saygılarımızla;
Datatelekom Telekomünikasyon Hizmetleri Ltd. Şti.
Tel: 0212.347 9402 - 0212.347 9478 -
iki işi aynı anda yaptırır bu adamlar baksana hem tasarım hem programlama istemişler. Banner tasarlarken "ya bizim site üzerinden toplu mail göndermede yapsana" gibi muhabbetler olası burda :)
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------
iki işi aynı anda yaptırır bu adamlar baksana hem tasarım hem programlama istemişler. Banner tasarlarken "ya bizim site üzerinden toplu mail göndermede yapsana" gibi muhabbetler olası burda :)
Yani giren adamın işi tam olarak ne olacak. -
Oppss ! ben çoğul olduğunu fark etmedim tek kişiden beklenmiyomuş bu işler zaten :S
-
maaş ?
-
Lathedarkman bunu yazdı:
maaş ?
-----------------------------Bilmiyorum arayıp detayları konuşursunuz, ilanı gördüm paylaşıyım dedim belki bu vasıflara sahip işe ihtiyacı olan müridler olabilir diye.
-
firework ve photoshop bilsem atlardım işe ama orada tıkanıyorum :) neyse teşekkürler
-
Lathedarkman bunu yazdı:
firework ve photoshop bilsem atlardım işe ama orada tıkanıyorum :) neyse teşekkürler
-----------------------------Hoca diğer vasıflar uyuyorsa hiç bekleme, onlar biton şey yazarlarki ne kadar bilirse kardır diye emin ol; diğerlerini iyi biliyorsan ve çalışmayı düşünüyorsan hiç durma görüş derim ama mümkünse git elden ver CV ni daha iyi olur.
-
hepsinden azcık azcık anlarım donanım ve endüstriyel bilişim konusunda yardırmışlığımda vardır ve su andada ibm de çalışıyorum ama maaş güzelse gelirim ... :|
fakat azcık anlarım ama işe alırsanız kendimi geliştirmem uzun sürmez... gelişmeye elverişli bir organizmayım...