İş Arıyorum
-
Askerden geldim iki senedir işsizim.Bilgisayardan iyi anlarım.Hataydayım.
-
hocam ayrıntı ver kanımca daha yararlı olur
bilgisayarın nesinden anlıyosun
Donanım -- Yazılım - programlama ne biliiim anladın sen onu -
keşke bayan olsaydın :)
İlan Başlık Bayan Eleman Aranıyor
Pozisyon Satış - Pazarlama
Firma Adı Bilforce Yaılım Akdeniz Bölge Müdürlüğü Çalışma Şekli Tam Zamanlı (Full Time) Cinsiyet Bayan Yaş Aralığı 18 - 35 Yaş İlan Metni Firmamız bünyesinde yazılım programı satış işinde primle çalışacak şöförlüğü ve ehliyeti olan,yenilik ve gelişime açık seyahat ve konaklama engeli olmayan bayan eleman alınacaktır.
| Bölüm : Bilişim - Bilgisayar |İlan No : 310116 İlgili Kişi : Bünyamin Avcı | E-Posta : Telefon : | Faks : | Cep : | İlan Tarihi : 31-03-2009 | İlan Tipi : Bu ilanın sahibi eleman
arıyor.
bide buraya bak ama burası gaziantep belki gider gelirsin
burasıda adana -
yukarıda yazdıgım postun asagısındaki linklerde güzel işler var mesela adanada dolgun ücret vs vs veren yer var eger git gel kolay olursa bak derim
git gel diyorum çünkü ben sakaryada okuyorum ama izmitte kalıorum her gün gidip geliodum bu durumda aynı sınır iller.. -
Hocam çok teşekür ederim ama gaziantep ve adana bize çok uzak.Hergün gidip gelmek mümkün değil.Oralarda tanıdıklar var ama yanlarında kalacak kadar değil.Ben iskenderun ilçesindeyim.Daha önce sigortasız teknik servis elemanı olarak çalışmıştım.Ve 6-7 ay kadar cafe işletmiştim.
-
hocam eğer sizi oraya bağlayan birşey yoksa bence taşının iş imkanlarının olduğu yerlere en mantıklısı olur
-
kariyer.net'e bak
Toplam Hit: 979 Toplam Mesaj: 7