İş Arıyorum Müridler
-
açım ne iş olsa yaparım amk beşiktaş civarı parttime olur yaz boyunca full çalışırım okul zamanı part açım ulan ...
-
hacım garsonluk işleri vardır oralarda bi araştır.
kaygusuz tarafından 02/Ağu/14 23:01 tarihinde düzenlenmiştir -
hocu burger king, kfc falan gidip girsene? bi başvur falan
-
işkur.com
kariyer.net
yenibiriş.com
elemanonline.com
eleman.net
şehir istanbul diyorsun. işte bu kadar seç beğen başvur hayırlı olsun
-
hocam bu kadar açsan inşaat sektöründe ayda 900-1200 lira arasında kazanabilirsin en kötü 35-40 verirler inşaat işçisine istanbulda...
-
arkadaş kadar zor durumda değilim fakat sök tak yapabilen biraz iyi denilebilecek düzeyde bilgisayar kullanıcısıyım..
hem iş öğrenme amaçlı hemde harçlık parası anlamında çalışabilirim.. yıl içerisinde 2 3 haftalığına üni sınavlarına gider gelirim..
bu tip birşey varsa bana da uyar.. teşekkürler
-
haklisiniz beyler ve apla direk yapisiyorum besiktasta mekanlara bakicam is bulunca sizlerede haber veririm.
Ondan sonrasida allah kerim.
Acim dediysemde o kadarda diil :)ameliyat olucam para lazim. samato tarafından 04/Ağu/14 04:05 tarihinde düzenlenmiştir -
akmarky bunu yazdı
hocam bu kadar açsan inşaat sektöründe ayda 900-1200 lira arasında kazanabilirsin en kötü 35-40 verirler inşaat işçisine istanbulda...
suriye' liler inşaat sektöründeki tüm eleman açığını kapattı.. İyi ki kürtlerle kapışmıyorlar hayret...
-
Bilader Allah yardimcin olsun dukkanlari gez eleman ariyorlarmi sor numarani birak ihtiyacin oldugunu soyle elbet birisi alir ise.