İş Arıyorum(Samsun-Ordu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

S.a sayın mürid(e)ler

yaşadığım şehir ORDU ve yaklaşık 5-6 aydır işsizim arıyorum ama bir türlü bulamadım,

artık bunalım derecesine geldim, hangi işe başvuru yapsam ya dönüş yapmıyor yada ne komiktirki yayınladıkları ilan ile işin alakası bile yok.

birde buraya yazayım dedim belki bir yerde gören, duyan çalıştığı yerde eleman ihtiyacı olan vardır yada siz birşeyler önerirsiniz diye düşündüm.

Bilgisayar, Güvenlik Sistemleri, IT Konularında deneyimlerim mevcut.

Samsun ve Ordu illerinde arıyorum şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Konusu Hazır Açışmışken bende yazıyım 

İstanbul Beylikdüzü Avcılar Esenyurt Bölgesinde Bilgi İşlem Destekcisi ,Stajyer İş arıyorum İsteyenlere Cv gönderebilirim kendimi geliştirmek istiyorum bu yüzden yüksek bir maaş beklentim yok kurdan alıyorum maaşımı zaten 

Memento Mori
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasato
    hasato's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@emnimax , diploma olarak bu alanlarda belge var mı yoksa kendini geliştirdin mi ? Ara ara ilan görüyorum ona göre yönlendirme yaparım . 

Ders paylaşımlarıma @hasan safa tosun ( youtube) , @hasato (facebook) adreslerinden ulaşabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    hasato bunu yazdı

@emnimax , diploma olarak bu alanlarda belge var mı yoksa kendini geliştirdin mi ? Ara ara ilan görüyorum ona göre yönlendirme yaparım . 

4 yil deneyimim var, bu işleri prof. olarak yapıyorum. yonlendirirseniz cok sevinirim cok makbule gecer.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

UP

Toplam Hit: 1070 Toplam Mesaj: 5
samsun eleman ordu