İş Arkadaşlarımıza Şaka
-
arkadaslar suan devlet demiryolu eğitim merkezindeyiz, yatakhanedeyiz :D
arkadaslar korku filmi izliyo yusuf yusuf oldular , filmden sora uyuyacaklar bunlara bi şaka yapalım diyoz arkadasın biri ile, varmı fikirler ? -
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar korku filmi izliyo yusuf yusuf oldular , filmden sora uyuyacaklar bunlara bi şaka yapalım diyoz arkadasın biri ile, varmı fikirler ?
-----------------------------lisedeyken yapardık. omzunuza çıkarın bi ufaklık+çarşaf. höö yapın. biz sokakta yaptıydık dövdülerdi.
-
joe_black bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
arkadaslar korku filmi izliyo yusuf yusuf oldular , filmden sora uyuyacaklar bunlara bi şaka yapalım diyoz arkadasın biri ile, varmı fikirler ?
-----------------------------lisedeyken yapardık. omzunuza çıkarın bi ufaklık+çarşaf. höö yapın. biz sokakta yaptıydık dövdülerdi.
-----------------------------ufaklık yok :D
-
ruh cagiracaz diye oturtturun. bi arkadsin sigortanin basina gitsin. ey ruh geldiysen isiklari ac kapat felan de, arkdasinda kapatip acsin o arada.
denenmistir , altina sicirttiriyor.
-
Gharzvog bunu yazdı:
ruh cagiracaz diye oturtturun. bi arkadsin sigortanin basina gitsin. ey ruh geldiysen isiklari ac kapat felan de, arkdasinda kapatip acsin o arada.
denenmistir , altina sicirttiriyor.
-----------------------------hacı eğitim merkezindeyiz :D sigorta nerdedir bilmeyiz .D kızların odasını falan kapatırız korkarlar ugrasmayalım baska neler var :D
-
izledikleri filmde geçen olaya benzer bişey yaparsanız epey etkili olur :D