folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Bankası Hesap İşletim Parasının İyice Şeyini Çıkardı

İş Bankası Hesap İşletim Parasının İyice Şeyini Çıkardı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

öğrenciyken iyidik kesmiyordu öğrencilik bitti askerlik geldi tamam askerliktede kesmedi eyw

sonra otomatik ödeme talimatı verdim 1 hafta sonra hesap işletim kesti aradım dedi en az 1 talimatınızın gerçekleşmesi lazım onada tamam dedik

Bugün bakıyorum hesaplara hopaa 40 lira yok neymiş hesap işletim parası aradım bankaya en az 2 talimat vermeniz lazım yok artık dedim ya

Ziraatı aradım 3 ayda bir 11 lira keseriz 500 tl üstü paranız varsa onuda kesmeyiz dedi ok dedim ama şuneye gelmeniz lazım dedi yok kalsın dedim :)

Halk bankasını aradım 3 ayda bir 14 lira keseriz dedi ama 1 talimat verirseniz kesmeyiz dedi eft havalede ücretsiz dedi

deniz bankı aradım 10 dk boyunca müşteri hizmetleri çıkmadı kapadım

kafama halk bankası yattı benim gibi isyan edenler için açtım konuyu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Abi benden kesmiyorlar ben de şunlara bağlıyorum paylaşayım.

Asla şubeye girmem, işlem yaptırmam. Para yatıracağımda bankamatikten yatırır yada çekerim. Her işimi internetten yaparım. Kesmiyor işbank, mutluyuz. Bugun özellikle 2011 hesaplarını falan taradım, bişey yok.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------

Abi benden kesmiyorlar ben de şunlara bağlıyorum paylaşayım.

Asla şubeye girmem, işlem yaptırmam. Para yatıracağımda bankamatikten yatırır yada çekerim. Her işimi internetten yaparım. Kesmiyor işbank, mutluyuz. Bugun özellikle 2011 hesaplarını falan taradım, bişey yok.

-----------------------------

maaşı ordan alıyorsan öğrenci veya asker isen en az 2 talimat varsa v.s aylmıyorlar

neyse halkbankasından hesap açtım rahatım :D cep anahtar orospuluğundan kurtuldum :)

altın az yükselsin işbankasındaki altınlarımı satıp halkbankasına taşıyacam :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

ben de iş yerinin evin faturalarını falan otomatik talimata veriyim diyorum ama çok girmez di mi ? Hangisi bankayı önerirsiniz bilginiz var mı ?

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
    Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
Toplam Hit: 628 Toplam Mesaj: 4