İş Bankası İle İlgili Sorunum
-
iş bankası benim vadesiz hesap ayrıntılarımı posta ile evime gönderiyor milyon kerede istemediğimi belirtip milyon ker ebankaya gidip pc den bişiler yapıyorlar tamam halletik diyorlar yine geliyor arkadaş nasıl çözeceğiz anlamadım gitti çıldırıcam arkadaş belki benim yaptıklarımı ailemin görmesini istemiyorum siz neden inatla eve gönderiyorsunuz ki kaç kere gittim yok halletik diyorlar bir halt halledildiği yok yine geliyor yine geliyor birde üzerinde yazıyor yatıtrım hesabınızda bilmemne kadar para var la sanane çıldırcam sikayetvar.com açılsa hemen şikayet edecem site bir açılıyor bir açılmıyor nasıl çözeceğim ben bu sorunu
-
internet şubeden yapabilirsin kesin sonuç istiyorsan
sikayetvar.com a yaz hangi şubeye gittiğini ve sonuç alamadığını yaz genel müdürlükten sana dönerler o şubenin ağızına ederler :)
ben hep öyle yapıyom :) bir ara şube dilekçemi kaybetmiş varya 3 kere arayıp şube 1 kerede genel müdürlükten özür dileciler :)
-
Adres bilgilerini değiştir.
-
İş bankasından vadesiz hesap açtık..Ve Kartıda İstedik Şimdi Bunu internette kullanma şansım varmı? Varsa Neler yapmam gerekiyor?
-
hocam internetten adres bilgisini değiştirmek sorun değilde merak ettiğim şey internetteki bilgiyi mi kullanıyorlar yoksa benim hesabı açtırırken şubeye verdiğim bilgilerden mi yani o bilgiler saklanıyor aybaşı oldumu o bilgiler mi kullanılıyor umarım anlatabildim :S sikayetvar tam açılsa basacam şikayeti seviyorum o siteyi güzel oluyor :D
-
adres bilgini en sağlam şubeden deişrsin ama uraşmıcam dersen mail adresime gelmesini istiorum dersen ewe göndermezler
ekstre göndermek zorunlu olduğundan dolayı sana bi şekilde atıcaklardır mail yolumuz yok derlerse telime istiorum de
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
adres bilgini en sağlam şubeden deişrsin ama uraşmıcam dersen mail adresime gelmesini istiorum dersen ewe göndermezler
ekstre göndermek zorunlu olduğundan dolayı sana bi şekilde atıcaklardır mail yolumuz yok derlerse telime istiorum de
-----------------------------ya bunlar gerizekalı sanırım hesabı açtırırkende sonrasındada söledim evime hiç bir evrak gelmeyecek yok ne mallar ya tamam halletik bir gün geliyor yine geliyor lan sanane
aynı şekil ing den açmıştım hiçç bir şey gelmiyor bu iş bankası çok mal sanırım
-
sunyy2003 bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ya bunlar gerizekalı sanırım hesabı açtırırkende sonrasındada söledim evime hiç bir evrak gelmeyecek yok ne mallar ya tamam halletik bir gün geliyor yine geliyor lan sanane
-----------------------------şimdiye benim dediğimi yapsaydın sorunun çözülmüştü
-
DJ_Alper bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------şimdiye benim dediğimi yapsaydın sorunun çözülmüştü
-----------------------------merak etme onuda yaptım
soru2: ben bu iş bankasının internet bankacılığını seviyotum kontür yükeleme fatura ödeme gibi her haltı hatta ceza ödeme bile var mükemmel ve birde ben fon devlet tahvil filan diye takılıyorum ufaktan bunun gibi güzel interaktifi olan ve yine fonunda ve diğer yatırım araçlarında iyi kar ettiren olsun bir banka tavsiye edin bu gidişle değiştireceğim tavsiyeler bekliyorum