folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Bankası İnteraktik Bankacılık Parolası Bloke Oldu

İş Bankası İnteraktik Bankacılık Parolası Bloke Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iş bankası interaktik bankacılık parolam bloke oldu 20 dk falan uğraşlardan sonra telefonla yine acılamadı. telefondan kaynaklandığı söyledi operator telefonu deiştirdim sonra yine denedim yine olmadı. daha önce böyle bi sorunla karşılaşan varmı acaba. bu arada bu blokeyi nasıl kaldırcam alternetif yolu varmı acaba..

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

444 02 02

önce 7 sonra 2 açılır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

manyak bu iş bankasının sistemi şifremi değiştirmek istemiorm zorla şifre değiştirdik tırsıorum girmeye resmen.....

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    iş bankasının şikayet hattını arayıp ağzına geleni söylemezsen işini zor halledersin, tecrübeyle sabittir. interaktif bankacilik kullanmak icin telefon numarami güncelemem gerekiyormus cünku sifre mesaj olarak geliyormus, adres ve tel güncellemesi yaptim aradan 10 gun gecmesine ragmen sisteme girmemislerdi, sikayet hattini aradim özür dilediler tanışalım felan dediler :) tanismak isteyen erkek oldugu icin gitmedim tanismaya :)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bilmeyen kullanmasın kardeşim mereti

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

bilmeyen ile alakası yok sistemlrinde problem var . telefonuna bağlı internet hattı varsa birden fazla dahili hattı varsa . santrale bağlıysa falan filan olursa sistem bunu saldırı olarak algılıyo heralde işlem yapmana izin vermiyor. işlemlerimi yapabilmek için 2 tane telefon deiştirdim ama olmadı yien kardeşim dijey alper

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

bilmeyen ile alakası yok sistemlrinde problem var . telefonuna bağlı internet hattı varsa birden fazla dahili hattı varsa . santrale bağlıysa falan filan olursa sistem bunu saldırı olarak algılıyo heralde işlem yapmana izin vermiyor. işlemlerimi yapabilmek için 2 tane telefon deiştirdim ama olmadı yien kardeşim dijey alper

ben senin kardeşin değillim

hergün içindeyim hergün işlem yapıyorum saolsunlar durmadan şifre yenile istiyorlar herzaman yapıyorum hiç sorun yaşamadım :)

cep anahtarda yükledim kafam rahat birde para kesmese şu kartdan süper olacak

Toplam Hit: 1744 Toplam Mesaj: 7