İş Bankası İnteraktik Bankacılık Parolası Bloke Oldu
-
iş bankası interaktik bankacılık parolam bloke oldu 20 dk falan uğraşlardan sonra telefonla yine acılamadı. telefondan kaynaklandığı söyledi operator telefonu deiştirdim sonra yine denedim yine olmadı. daha önce böyle bi sorunla karşılaşan varmı acaba. bu arada bu blokeyi nasıl kaldırcam alternetif yolu varmı acaba..
-
444 02 02
önce 7 sonra 2 açılır
-
manyak bu iş bankasının sistemi şifremi değiştirmek istemiorm zorla şifre değiştirdik tırsıorum girmeye resmen.....
-
iş bankasının şikayet hattını arayıp ağzına geleni söylemezsen işini zor halledersin, tecrübeyle sabittir. interaktif bankacilik kullanmak icin telefon numarami güncelemem gerekiyormus cünku sifre mesaj olarak geliyormus, adres ve tel güncellemesi yaptim aradan 10 gun gecmesine ragmen sisteme girmemislerdi, sikayet hattini aradim özür dilediler tanışalım felan dediler :) tanismak isteyen erkek oldugu icin gitmedim tanismaya :)
-
bilmeyen kullanmasın kardeşim mereti
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bilmeyen ile alakası yok sistemlrinde problem var . telefonuna bağlı internet hattı varsa birden fazla dahili hattı varsa . santrale bağlıysa falan filan olursa sistem bunu saldırı olarak algılıyo heralde işlem yapmana izin vermiyor. işlemlerimi yapabilmek için 2 tane telefon deiştirdim ama olmadı yien kardeşim dijey alper
-
narkozMRT bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bilmeyen ile alakası yok sistemlrinde problem var . telefonuna bağlı internet hattı varsa birden fazla dahili hattı varsa . santrale bağlıysa falan filan olursa sistem bunu saldırı olarak algılıyo heralde işlem yapmana izin vermiyor. işlemlerimi yapabilmek için 2 tane telefon deiştirdim ama olmadı yien kardeşim dijey alper
-----------------------------ben senin kardeşin değillim
hergün içindeyim hergün işlem yapıyorum saolsunlar durmadan şifre yenile istiyorlar herzaman yapıyorum hiç sorun yaşamadım :)
cep anahtarda yükledim kafam rahat birde para kesmese şu kartdan süper olacak