folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı 25.05.2014

İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı 25.05.2014

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bankamız Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için sınavla eleman alınacaktır. Yazılı mesleki bilgi sınavı ve genel yetenek testinden oluşan ilk aşama 25.05.2014 tarihinde gerçekleştirilecektir. Birinci aşamada başarılı olan adaylar değerlendirme merkezi aktiviteleri ve mülakattan oluşan diğer aşamalara davet edilecektir. Sınava başvurular 14.03.2014–12.05.2014 tarihleri arasında kabul edilecektir. Detaylar için tıklayınız.

Tüm ilanlara başvuru sayfası =  https://ik.isbank.com.tr/IKbasvuru/login.aspx

Uzman Yardımcısı

Uzman Yardımcısı pozisyonundaki çalışanlarımız, Genel Müdürlük Bölümlerimizde ve Kurumsal Şubelerde, görev yaptığı birimin faaliyetlerini Banka mevzuatı çerçevesinde takip eder, uygular ve geliştirir. Yönetici adayı (MT) olarak yetiştirilen uzman yardımcıları, uzmanlık alanlarında aldıkları pek çok kurum içi ve dışı eğitimle çalışma alanlarında profesyonellik kazanırlar.

Müfettiş Yardımcısı

Müfettiş Yardımcısı pozisyonundaki çalışanlarımız Yönetim Kurulu adına, Genel Müdürlük Bölümlerimizde, yurtiçi/yurtdışı şubelerde, Bankanın denetimi altındaki kuruluş ve işletmelerde, teftiş, soruşturma ve incelemeler yapar.

Memur

Memur pozisyonundaki çalışanlarımız, Şube ve Genel Müdürlük Bölümlerimizde temel bankacılık hizmeti ve bu hizmetlerin yerine getirilmesinde destek olan görevleri yerine getirir. Şubelerde gişe işlemleri ve operasyonel işlemlerde görev almanın yanısıra performanslarına ve bulundukları şubelerdeki kadro imkânlarına göre satış, kambiyo, sorunlu kredilerin takibi gibi alanlarda da görev yapabilir.

Takip Memuru

Bankamız hukuk müşavirliği ve müşavirliğe bağlı bölge teşkilatında; hukuksal işlemlerin iç ve dış evrak takibini yapar; noter, adliye, ticaret odası, tapu daireleri ve diğer kamu kuruluşları ile ilgili işleri yürütürler. Takip memurluğu kariyer yolu kapalı bir pozisyondur.

İhtisas Elemanı

Avukat, mimar, mühendis gibi pozisyonlarda istihdam edilen çalışanlarımızdır.

Özel Güvenlik Görevlisi

Özel Güvenlik Görevlisi pozisyonundaki çalışanlarımız Şubelerimizde ve Genel Müdürlüğümüzde silahlı özel güvenlik görevini yerine getirir. 

Şoför

Makam şoförü ve para nakil aracı şoförü olarak istihdam edilen çalışanlarımızdır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

gazetede gördüm , hemen paylaşayım dedim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Up olsun belki faydalanan olur..

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

banka sınavları hep fostur. içten içe torpil olur. bir işin içinde mülakat varsa hiç bulaşmıyorum artık.

halk bankasına girmiştim. düşük puan almıştım o yüzden kendim için söylemiyorum amaiyi paun alanlarda giremedi sonradan bir tanışla konuşurken şöyle dediler.

bir kişi sınava girecekmiş bankadaki akrabası " abla sizin oğlan boşuna girmesin  bizim elimizde liste var alacaklarımız belli boşuna para yatımayın" demiş

durumları kötüydü. binlerce  kişi sınava girdi her sınav 50 tl. hesaplayın artık.

ama bende şans gökten yağar. ben denerim diyen buyursun

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 4