İş Bankası Sanal Kart Ve 3D Secure Problemi
-
İş Bankası'ndan oluşturduğum sanal kart ile 3d secure olan yerlerden alışveriş yaparken sorun yaşıyorum. Örneği dr.com.tr 'den kitap alıcam problem yüzünden satın alamıyorum. Bu sorunla karşılaşanlar olmuş şikayet var'da konudan bahsedilmiş ama İş Bankası otomatik mesajı dayamış geçmiş. TBT'den bu sorunu yaşayan ve çözümü bilen varmı?
-
TeRRoR bunu yazdı
İş Bankası'ndan oluşturduğum sanal kart ile 3d secure olan yerlerden alışveriş yaparken sorun yaşıyorum. Örneği dr.com.tr 'den kitap alıcam problem yüzünden satın alamıyorum. Bu sorunla karşılaşanlar olmuş şikayet var'da konudan bahsedilmiş ama İş Bankası otomatik mesajı dayamış geçmiş. TBT'den bu sorunu yaşayan ve çözümü bilen varmı?
Nasıl bir sorun hocam biraz açar mısn
3D şifren telefona geliyor mu?
Edit;imla
byincesu tarafından 29/Tem/16 17:35 tarihinde düzenlenmiştir -
adblock varsa onu kaldır.
dün benimde başıma geldi 3d penceresini açmadı.
adblocu kapadım açıldı
-
3d secure sayfasına yönlendiriyor. Daha işlem işlem başarısız diyor. Başka bazı e-ticaret sitelerindede oluyor bu durum.
-
Hocam iş bankasının sanal kartıyla 3D işlemi yapılmıyor. Bende birden fazla siteyi denedim olmuyor. Tahminim zaten sanal kart güvenli diye 3D işine girmemişler
-
Adblock'u kapayıp denedim yine banka ödeme sayfasında hata verdi.
-
EmQceR bunu yazdı
Hocam iş bankasının sanal kartıyla 3D işlemi yapılmıyor. Bende birden fazla siteyi denedim olmuyor. Tahminim zaten sanal kart güvenli diye 3D işine girmemişler
Saçmalığa bak. Tamam da e-ticaret siteleri 3d secure işlem yapıyor o nasıl olacak :)
-
Evet aynı problem bende de olmuştu. Müşteri hizmetlerini aradım. İş Bankası sanal kartla 3D işlem yapılmıyormuş maalesef :(
-
ben yapıyorum sanal kart kontrol edin özellikle limit bölümünü çünkü siz limiti yükseltesizde 1 saat sonra 0 oluyor şimdi domain aldım sanal kartla :D ttnet faturasınıda ödedim
-
amg bunu yazdı
Evet aynı problem bende de olmuştu. Müşteri hizmetlerini aradım. İş Bankası sanal kartla 3D işlem yapılmıyormuş maalesef :(
Bende aradım bunu dediler. O yüzden normal kart ile yaptım mecburen..