folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İş Bankası Sanal Kart Ve 3D Secure Problemi

İş Bankası Sanal Kart Ve 3D Secure Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

İş Bankası'ndan oluşturduğum sanal kart ile 3d secure olan yerlerden alışveriş yaparken sorun yaşıyorum. Örneği dr.com.tr 'den kitap alıcam problem yüzünden satın alamıyorum. Bu sorunla karşılaşanlar olmuş şikayet var'da konudan bahsedilmiş ama İş Bankası otomatik mesajı dayamış geçmiş. TBT'den bu sorunu yaşayan ve çözümü bilen varmı?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

İş Bankası'ndan oluşturduğum sanal kart ile 3d secure olan yerlerden alışveriş yaparken sorun yaşıyorum. Örneği dr.com.tr 'den kitap alıcam problem yüzünden satın alamıyorum. Bu sorunla karşılaşanlar olmuş şikayet var'da konudan bahsedilmiş ama İş Bankası otomatik mesajı dayamış geçmiş. TBT'den bu sorunu yaşayan ve çözümü bilen varmı?

Nasıl bir sorun hocam biraz açar mısn

3D şifren telefona geliyor mu?

Edit;imla

byincesu tarafından 29/Tem/16 17:35 tarihinde düzenlenmiştir

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

adblock varsa onu kaldır.

dün benimde başıma geldi 3d penceresini açmadı.

adblocu kapadım açıldı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

3d secure sayfasına yönlendiriyor. Daha işlem işlem başarısız diyor. Başka bazı e-ticaret sitelerindede oluyor bu durum.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

Hocam iş bankasının sanal kartıyla 3D işlemi yapılmıyor. Bende birden fazla siteyi denedim olmuyor. Tahminim zaten sanal kart güvenli diye 3D işine girmemişler

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Adblock'u kapayıp denedim yine banka ödeme sayfasında hata verdi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı

Hocam iş bankasının sanal kartıyla 3D işlemi yapılmıyor. Bende birden fazla siteyi denedim olmuyor. Tahminim zaten sanal kart güvenli diye 3D işine girmemişler

Saçmalığa bak. Tamam da e-ticaret siteleri 3d secure işlem yapıyor o nasıl olacak :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

Evet aynı problem bende de olmuştu. Müşteri hizmetlerini aradım. İş Bankası sanal kartla 3D işlem yapılmıyormuş maalesef :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

ben yapıyorum sanal kart kontrol edin özellikle limit bölümünü çünkü siz limiti yükseltesizde 1 saat sonra 0 oluyor şimdi domain aldım sanal kartla :D ttnet faturasınıda ödedim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    amg bunu yazdı

Evet aynı problem bende de olmuştu. Müşteri hizmetlerini aradım. İş Bankası sanal kartla 3D işlem yapılmıyormuş maalesef :(

Bende aradım bunu dediler. O yüzden normal kart ile yaptım mecburen.. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1369 Toplam Mesaj: 10
iş bankası sanal kart 3d secure