İş Başvurusu Yapıcam Ama....
-
iş başvurusu yapmak istedigim bi firmada işe girebilmem için aranan nitelikler bana fazla geldi sizcede fazla mı görüşlerinizi almak istiyorum.
*E-Ticaret faaliyetleri yürüten web sitemizin güncelleme,bakım ve ürün girişlerini yapabilecek seviyede bilgi sahibi,
*İyi derecede Flash, Dreamweaver ve Photoshop kullanabilen,
*Orta düzeyde MS SQL ve MS Access Database bilen,
*Backoffice programcıları ile birlikte çalışma tecrübesine sahip
*Proje yönetimi deneyimi edinmiş,
*Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
*Tercihen Avcılar ve civarında ikamet eden,
Bilgi İşlem Personeli aramaktayız.• Eğitim Derecesi : Yüksekokul, Lisans • Deneyim Süresi : 2-5 yıl • Yabancı Dil : İngilizce Bilgi Derecesi :Orta • Bilgisayar Bilgisi : MS Office Programları -
az bile :)
-
Başvuru yaptığın yere göre değişir.
-
kaç para vercekler hacı
-
deli olcam doktorum nerde turkiyedeki piyasa yurtdisindaki gibi oturmus olsa butun programlari bilmenize gerek yok denebilir.
ancak turkiyede bir calisandanherseyi bilmesi bekleniyor ve kus gibi maas veriliyor. fakat yurtdisinda herkesin departmani ayri, herkes herseyi bilmek zorunda degil,modeli baskasi yapar, renderi baskasi alir,post produksiyonu baskasi yapar.vs.
-
edit resim çıkmamış
-
burası türkiye adam autocad bilen en az 2 yıllık bitirmiş esnek çalışma saatlerine uyabilicek zayıf akım konularında bilgili elektrik teknikeri arıyo verdigi maaş 1000 ytl. burda normal gibime geliyor böyle şeyler.
-
Bence çok değil ama az olmadığıda kesin.
Min. 1.250 max. 1.800 falan verirler bence.
-
bunlar amele arıo ki :D bence az bile istemişler, madde madde yazmıslar ama istediklerinde ahım sahım bi özellik yok.
-
Adamlara mail at; bulabilirseniz bana da yollayın de. :D
Toplam Hit: 1873 Toplam Mesaj: 10