İş Göremez Raporu Ödemesi
-
Selamlar arkadaşlar, ben uzun süreli bir(1 ay) rapor aldım. Engelli büro işçisi olarak çalışıyorum. Şimdi bu ödeme nasıl hesaplanıyor güvenilir bir kaynağı olan var mı? Benim için çok önemli.
Sevgilerimle.
-
tam formülü bilmiyorum ama paran ptt bankasına transfer edilmeden önce ne kadar alacağını edevletten görebilirsin. Aryıca brüt maaşın ve raporu iş kazasından mı yoksa normal sağlık sorunlarından dolayı mı aldığına göre de değişir.
-
Nikoteen bunu yazdı
tam formülü bilmiyorum ama paran ptt bankasına transfer edilmeden önce ne kadar alacağını edevletten görebilirsin. Aryıca brüt maaşın ve raporu iş kazasından mı yoksa normal sağlık sorunlarından dolayı mı aldığına göre de değişir.
E-devlette çıkmadı henüz, daha önce aldığım zamanlar dediğin gibi oldu. Bu sefer paraya sıkıştım, önümü görmek adına bir hesaplamaya ihtiyacım var.
İlginin için teşekkür ederim.
-
iş kazasıysa normal ücret,değilse 1/3'ü civarı sanıyorum.Net bilgi için ALO170.Ayrıca e-devletten beliteceğin herhangi bir kendi hesabına rapor bitiminden 1 ay sonra yatırılır...
-
Avcilar bunu yazdı
iş kazasıysa normal ücret,değilse 1/3'ü civarı sanıyorum.Net bilgi için ALO170.Ayrıca e-devletten beliteceğin herhangi bir kendi hesabına rapor bitiminden 1 ay sonra yatırılır...
Çok sağ ol hocam bilgi için.
-
-
bugrahan45 bunu yazdı
brüt ücretin 2/3 ünü alırsın.
Bu bilgi ciddi bir motivasyon sağladı hocam, çok sağ ol.
-
Para raporun bittiği günü ertesi, E devletten tanımladığın IBAN numarasına aynı gün yatar.
Ptt - 1 ay bekleme falan yok
-
siyahbereli bunu yazdı
Para raporun bittiği günü ertesi, E devletten tanımladığın IBAN numarasına aynı gün yatar.
artık hızlı bu şekilde oluyor
-
nereodi bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Kamu çalışanlarını bilemem fakat iş verenin raporunuzu bildirmesi için 23gün yasal süresi var. Neredeyse bir ay ertelebilir yani ve hiçbir cacık yapamazsınız.
-
Nikoteen bunu yazdınereodi bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Kamu çalışanlarını bilemem fakat iş verenin raporunuzu bildirmesi için 23gün yasal süresi var. Neredeyse bir ay ertelebilir yani ve hiçbir cacık yapamazsınız.
Hocam şimd aklıma takıldıi; İşveren raporu bildirdiği an, e devlete düşer mi? Eğer düştü ise parayı hemen tanımladığım aktarırlar mı?