İş Güç Konusunda Fikir Lazım
-
bir süre önce şirketin satınalma biriminden ayrıldım, bazı ufak işlere girdim çıktım. şu anda da bir şirkette ön muhasebe işini yürütüyorum. eşimde işe yeni girdi. bir kaç aya kendimizi toparlarız. küçük şirketlerden ortaklık teklifleri alıyorum, bazı tanıdığım arkadaşlar ise projelerine danışmanlık yapmam konusunda baskı yapıyor. sermayem yok desem doğrudur, 1-2k ile ancak çadır kurulur. o yüzden 0dan iş kuracak sermayem de yok. 830 iş günü sonunda malulen emekli olabilirim. iş yeri ile sorunum yok ama sürekliliği var gibi gelmiyor bana. bu yüzden iyi bir pozisyon almam gerek, web tabanlı veya benzeri iş fırsatları ile ilgili işlere bakınıyorum. eğer kafama yatan birşey bulabilirsem ömrümü adayabilirim... konuyu açmamda ki amaç; web tabanlı veya benzeri iş fikirleriniz varsa veya küçük bütçeli işinize ortak arayan varsa görüşüp kaynaşak, fikir ve beyin tsunamisi yapak...
-
ne yaprsın bilmem ama tek bildiğim ortaklı iş olmasın.
en anlaştığın en baba adam dediğin bile sonuda tırlatıyor.
en basit mevzudan bile kavga çıkıyor bir süre sonunda.
sen para biriktirirken o yiyip içiyor. sonra gidip 10 milyarlık mobilya alıncada manalı nasıl aldı paranoyası oluşuyor. özellikle kadınlar arasında
koç holding 40 yıldır ortakmış biriyle
gazeteci sordu " nasıl başardınız"
cevap "eşlerimizi hiç tanıştırmadık"
düşüensene 40 yıllık ortağın eşleri biribilerini tanmıyor. ticareti yahudiden öğrenceksin.
-
Hocam boşver webi mebi baktığın zaman benimde mesleğim programcılık boşver, bornovadaydın sen galiba gel beraber otopark mafyalığına girelim orda çevre çok :)
-
futurist bunu yazdı
ne yaprsın bilmem ama tek bildiğim ortaklı iş olmasın.
en anlaştığın en baba adam dediğin bile sonuda tırlatıyor.
en basit mevzudan bile kavga çıkıyor bir süre sonunda.
sen para biriktirirken o yiyip içiyor. sonra gidip 10 milyarlık mobilya alıncada manalı nasıl aldı paranoyası oluşuyor. özellikle kadınlar arasında
koç holding 40 yıldır ortakmış biriyle
gazeteci sordu " nasıl başardınız"
cevap "eşlerimizi hiç tanıştırmadık"
düşüensene 40 yıllık ortağın eşleri biribilerini tanmıyor. ticareti yahudiden öğrenceksin.
son cümleye kadar eyvallah da sonunda orospuya sikiş öğretmişsin gibi gibi... -
Hocam "web tabanlı veya benzeri iş fırsatları" demişsin de hangi konuda bilgin olduğunu söylesen daha iyi olurdu.
Python, php bilirsin programcı olarak ortak olurum dersin.
Tasarımdan anlarım dersin ona göre bir ortak bulursun.Ya da hiç bilgin yoksa editörlük vs.
Hangisi? -
@hannibalgan o ne biçim laf.
yahudimisin ki başpikos yazmışsın
kafan çok karışık galiba
-
-
korsan bluray sat, 50 kuruşa alıyorsun 5 liraya 10 liraya satıyorsun. 200-200 depolarsın 3 yakalatsan 1 okutsan ki çok daha az yakalanırsın, her türlü abartı kar, istanbulda adam gemi almıştı =D şehir hangisi bu arada?