folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Güvenliği Yasası Ve Yapılabilecekler

İş Güvenliği Yasası Ve Yapılabilecekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

Arkadaşlar malumunuz iş güvenliği yasası, avrupa standartlarını yakalamak adına her geçen gün daha da sıklaşıyor kontroller.

Ülkemizde de bu konuda fazlasıyla açık var. Herkes içinde bulunduğu sektörü ya da yakın çevresinden bildiği gördüğü eksiklikler veyahut geliştirilmesi gereken alet, makina, malzeme vs. yapılabilecek işler neler olabilir?

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Maden mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. 

Şu anda türkiyenin en iyi madeni olan çayeli bakır aş de çalışıyorum. Bütün işverenlerin bu kurumu örnek almalarnı isterim.iş sağlığı ve iş güvenliği üst düzeyde.

bunun dışında ben inşaat sektöründeki eksikliklerin giderilmesi ya da önlem alnması taraftarıyım.güvenlik adına hiç bişey yok.

özellikle inşa edilen devlet kurumlarında çalışanların (taşeron vs. her ne olrsa olsun ) güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olması gerektiğini düşünüyorum. Adam 200m yukarda elinde keser 1m lik tahta üzerinde ne emniyet kemeri ne bişey, bu görüntüler insanın içini acıtıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı

Arkadaşlar malumunuz iş güvenliği yasası, avrupa standartlarını yakalamak adına her geçen gün daha da sıklaşıyor kontroller.

Ülkemizde de bu konuda fazlasıyla açık var. Herkes içinde bulunduğu sektörü ya da yakın çevresinden bildiği gördüğü eksiklikler veyahut geliştirilmesi gereken alet, makina, malzeme vs. yapılabilecek işler neler olabilir?

dünya kadar sektör , iş kolu var calısan sayılarına gore farklı farklı uygulamalar var .bır sektör desen eywallah ta sen resmı prosedur yerıne öznel eksiklikleri istiyorsun bitmez yazılacak olanlar 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 588 Toplam Mesaj: 3