folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Hayatında Klasik Giyim

İş Hayatında Klasik Giyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

" Keçinin Sevmediği Ot Burnunun Dibinde Bitermiş " misali, en nefret ettiğim klasik giyim tarzı; " Kumaş Pantalon-Ceket  + Gömlek + Kravat " üçlüsü hayatıma dün itibari ile girdi, 2 gün boyunca sidik zoruyla idare ettiğim bu lanet giyim tarzına pazartesi itibariyle çeki-düzen vermek zorundayım.

Acaba aranızda bu tarz giyinen varsa, tavsiyeleri nelerdir, marka önerileri nelerdir ?

Takım elbise üstümüzde emanet gibi mi durmalı, yoksa vücuda biraz oturmalı mı ?

Hangisi uygundur ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

bende pazarlamacıyım ss giyiyoruz..

takım elbise insanı vezirde eder,rezilde..

sacma uyumsuz giyinince capulcu gibi oluyosun..

o yüzden yakınında birinden ilk zamanlar akıl alsan iyi olcak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek

bende bu dertten muzdarip durumdayım. kıyafet tabi ki üstüne oturmalı. özelliklede gömlek. bol olunca iğrenc duruyor.ben genellikle hazır bir takım elbise almak yerine genellikle ayrı ayrı alıp farklı renkleri birbirine uyduruorum. örneğin siyah gömlek siyah kravat ve gri pantolon. marka olarak süvariyi öneririm. kalıpları cok güzel. kumasları kaliteli fiyatları da damat'a hatemoğluna göre uygundur.

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

İş olsunda giysiye fazla takılma. Aslında en güzel tarz da budur. Kişinin kendisine saygısı giyim tarzı ile gösterilir.

Düşün ki, bir otobüse biniyorum, herkez kot pantalon, tişört, yırtık giysiler vs iken, takım elbiseli olunca insanların yaklaşımı bile değişiyor, sıradan ahmet, mehmet yerine Beyfendi oluyorsun.

Giysi çok bol olmamalı, işte rahat hareket edemezsin, çok da dar olmasın, ortası.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

İş olsunda giysiye fazla takılma. Aslında en güzel tarz da budur. Kişinin kendisine saygısı giyim tarzı ile gösterilir.

Düşün ki, bir otobüse biniyorum, herkez kot pantalon, tişört, yırtık giysiler vs iken, takım elbiseli olunca insanların yaklaşımı bile değişiyor, sıradan ahmet, mehmet yerine Beyfendi oluyorsun.

Giysi çok bol olmamalı, işte rahat hareket edemezsin, çok da dar olmasın, ortası.

-----------------------------

Hocam haklısın :D

3 yıldır bekliyorum aslında :)

Giyim konusunda düşüncelerine katılıyorum, sanırım alışmadığım için zor geliyor, yabancı olduğum için fikirlerinize başvurayım dedim, geniş sevmiyorum hafif oturmalı,

Birde havalar ısınıyor malum, bu lanet giysilerinde incesi kalını oluyormu acaba :)

Yarın satış danışmanları bilgi sahibi olmamamdan dolayı kakalamasın bana :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

kumas ceket omuzları ve beli üstüne tam otursun(sarsın yani bol olmasın) kollarıda gömleğin kol uzunluğundan yarım santim veya 1 santim kısa olsun en ayrıntı nokta burası gerisi tamamen renk uyumu , gömleklerini dar kesim tercih et anladım kadarıyla spor giyinmeyi seviyorsun birde kumaş pantolon alırken pantolun ark kısmında ne deniyor bilmiyorum ama iki defa dikil miş yerivar genelinde tektir kumaştan kısmak için bu yuzdende pantolon ne d.. ' e nede bele tam oturur pleli veya plesiz olmasıda senin tercihin

son mesajda havalar ısınıyor demişin o konudada yazlık ceketler piyasada olucaktır saten gömlek mevzuna gelince naylon oranı yuksek olanları tercih etme sürekli terletir ..

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek

bi de ayakkaplar boyalı olsun her daim mümkünse. yoksa cok çulsuz duruon. :D

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

lise bittikten sonra bir daha giyersem dedim beni ...??!!? :D ama gel gelelim ki artık bütünleştik a.k ya. nefret ediyorum hala daha nefret ediyorum.

hocam 1 kere en önemlisi ütüyü sen mi yapacan? başkasımı yapacak? yoksa kuru temizlemeye mi vericen?

eğer kendin yapacaksan muhakak rahat ütülene bilir kumaşları tercih etmelisin. tavsiyemdir. naylon olan kumaşlardan uzak dur..

gömleklerde vücut yapın kilolu değilse öyle abartılı bir göbek filam yoksa slim fit gömlekleri tercih et. eğer kol boyun uzunsa muhakak gömleğide

ona göre ayarla ve düğmeli yada manşetli olup olmadıklarına dikkat et. tercihin neyse ona göre al sonra eve gelince süpriz yaşama.

kravatlarınıda genelde ben kendim gömleklerimin rengine göre ayarlarım tabi ki üzerinde ki takıma görede ayarlaya bilirsin onun için

üzerinde takım elbise varken dene.  ayakkabı ve kemer rengini bir birine uydurup şık bir görüntü verebilirsin özellikle kahverengi olanlarda daha

belirgin oluyor. marka olarak sarar ın kumaş kalitesi çok iyi. ama çetinkaya da Altınyıldız takım elbiselerinin fiyatları çok düştü gidip bak derim.

ayrıca havalar serin takım elbisenin üzerinede kaşe palto al derim..

Yakarız Bu Gezegeni...
Toplam Hit: 1000 Toplam Mesaj: 8