İş İçin Bilgisayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

merhaba sevgili müritler muhasebe işi yapmaktayım ve bir masaüstü bilgisayar almak isyiorum.

öncelikle bilgisayar ile yapılacak işler belli muhasebe işleri internet tarayıcısı üzerinden yapıldığı için saymıyorum

bazen film biraz müzik hepsi bu kadar oyun yada grafik gerektiren işlerde pek kullanılmayacak

fakat marka bir bilgisayar almak istiyorum zira marka masa üstü bilgisayarlar biraz daha stabil çalışıyor fiyat aralığı sadece kasa için 1400 tl

dir. 3-5 yıl idare etsin yeter.

şu an incelediklerim:

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-M11AA-TR004S-Core-i3-3220-3-3-GHz-4GB-500-GB-GT620,103452,465644,931329.html?langId=-14#infoTabNav

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PRO2000-PROG625-Core-i5-3330-3-2-GHz-4GB-500-GB-NVIDIA-GT415-W8,103452,465644,854812.html?langId=-14

acaba hangi marka daha iyidr 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

hocam bunları her pc ile yaparsın. gerek yok toplama bişeye veya markaya

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

hocam bunları her pc ile yaparsın. gerek yok toplama bişeye veya markaya

hocam oyledir muhakkak fakat bana lazım olan stabilite ve uzun ömürlülük o yüzden marka bilgisayar istiyorum sadece hangi marka olması gerektiğini bilemiyorum mesela hp pro2000 modellerinden çok memnun deil millet

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

hocam oyledir muhakkak fakat bana lazım olan stabilite ve uzun ömürlülük o yüzden marka bilgisayar istiyorum sadece hangi marka olması gerektiğini bilemiyorum mesela hp pro2000 modellerinden çok memnun deil millet

O yüzden marka almaman lazım.

Metallica Rules
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

all bi tane dell pc bak keyfine olurda sorun olursa ara servisi eve gelip değişsinler

Ignorance is bliss.
Toplam Hit: 781 Toplam Mesaj: 5