İş İçin İmkan Ve Görüşlerinize İhtiyacım Var Tbt
-
Selamın aleyküm abilerim
Konum şöyle ;
Yiğenim için bir planım var daha doğrus düşüncemiz bu yönde. Kendısı çok iyi bilgisayar biliyor yaş 17
Bilgi derecesi nasıl diye açamamı isterseniz ; Herhangi bir programlamada, Konuda net sağlam bir bilgiye sahip değil. Bu kesin.
Ama çok akıllı merakı çok iyi bilirsiniz öyle gençleri hızlıdırlar :) Benımle eş değer bilgide sağlam fikirlere sahip. Yaşına göre her konuda kendını
idare edicek, Bir ortamda gayet konu hakkında güzel tartışmaya girebilir
düşüncem şuki şimdi çocuğun ne olduğunu falan boşvereyim.
Okulu bıraktı bu arkadaş diyoruz ki ; Sabah akşam pc başında, Eylül ayına kadar bir konu üzerinde odaklansa misal veriyorum örnek ( java )
Buradan bir murid varmıdır, Şunu şunu 2.5 ayda öğrensin yanıma alırım, Veya tanıdık var yardım oluruz hiç olmadı bunu kısa sürede öğrenebilirse,
Kasmadan bir iş bulabilir diye.
Düşüncem budur hocalar. Çok zor C++ gibi programlama değilde daha düzgün 2.5 ayda öğrenip iş başı yapmasına olanak sağlıycak kendını bunun için
Geliştirebiliceği bir konu varmıdır ?
Merakı yüksek ve azimlide bu genç :) en güzel huyuda bu zaten :)
Bende bi abilerimize sorayım akıl alayım dedim. Belki bir seçenek çıkar.
Eylül ayında ailesine bir işe giriceğine söz vermiş. Hayatı bilgisayar ve olsun varsın bilgisayar olsun istyor.
Ama bir konu üzerinde sabit olamayınca giriceği yer ancak bilgisayar formatlayan bir dükkan olur. Buda ona dar gelıyo yetmıyo.
Yardım ve görüşleriniz için teşekkur ederim abiler hayırlı akşamlar
NOT: İstanbul\Bahçelievler ikamet ediyor.
-
BlacKShelD bunu yazdı
Selamın aleyküm abilerim
Okulu bıraktı bu arkadaş diyoruz ki ;
okulu ne olursa olsun bırakmasına izin vermeyin açıktan okusun kopya çeksin hocalarına rüşvet verin para ile okutun ama okulunu bıraktırmayın.
diploması olmadan isterse bill gates olsun işe yaramaz. -
vukuat bunu yazdıBlacKShelD bunu yazdı
Selamın aleyküm abilerim
Okulu bıraktı bu arkadaş diyoruz ki ;
okulu ne olursa olsun bırakmasına izin vermeyin açıktan okusun kopya çeksin hocalarına rüşvet verin para ile okutun ama okulunu bıraktırmayın.
diploması olmadan isterse bill gates olsun işe yaramaz.Açıktan okula giricek abim, Okulu okutamadılarda açığı kabul ediyor zaten okulun e- okula girdiği için atılmış :)
-
2.5 ayda bir işe girecek kadar bişey öğrenebileceğini sanmıyorum hoca ama yetenekliyse asp.net öğrenebilir en azından girşi yapar fikir sahibi olur, basit kurumsal bir site yapabilecek kıvama gelir. istanbulda sağlam bir ajansta stajer olarak başlar, 1-2 sene sonra yazılımcı çıkar. okul önemli değil bu işlerde pek. ajans için isteneni yapsın yeter.
-
acemi-webci bunu yazdı
2.5 ayda bir işe girecek kadar bişey öğrenebileceğini sanmıyorum hoca ama yetenekliyse asp.net öğrenebilir en azından girşi yapar fikir sahibi olur, basit kurumsal bir site yapabilecek kıvama gelir. istanbulda sağlam bir ajansta stajer olarak başlar, 1-2 sene sonra yazılımcı çıkar. okul önemli değil bu işlerde pek. ajans için isteneni yapsın yeter.
Hocam bir arkadaş var kendısı ve amcası reklam ajansı var. Bi video editleme programı öğrenmesini istedi. adı edutos mu ne hiç hatırlamıyorum. Öğrensin 1 ayda kursa gitsin gelsın başlasın dedi ajansla, senınkıyle bağdaşır bir durum dimi ?
-
BlacKShelD bunu yazdıacemi-webci bunu yazdı
Hocam bir arkadaş var kendısı ve amcası reklam ajansı var. Bi video editleme programı öğrenmesini istedi. adı edutos mu ne hiç hatırlamıyorum. Öğrensin 1 ayda kursa gitsin gelsın başlasın dedi ajansla, senınkıyle bağdaşır bir durum dimi ?
hemen hemen, yani bu tip bir işe girecekse önce bilgi sahibi olması gerekiyor, sonra stajyer olması lazım. direkt sağlam maaşla tecrübesiz kimseyi işe başlatmazlar. biraz ücret beklentisi olamdan sadece işi kapmak amacıyla ajanslara, yazılım şirketlerine takılsın, yol yemek alsa kafi. işi kaptıktan sonra değecek. ama 1 ay 2 ay değil, 1 yıl 2 yıl diye düşünün hocam.