folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş İcin Yardım Ve Fikir

İş İcin Yardım Ve Fikir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar ben cay kahve vb gibi içeceklerin parayla calişan makinalardan almayı düşünüyorum ve bunları yaşadıgım şehirde hareketli noktalara alısveriş merkezine koymayı düşünüyorum sizinde fikirlerinizi alabilrmiyim ?

birde bu makinaları bulabilecegim sizin tanıdıklar varsa yardımcı olurlarsa sewınırım. sağolun...

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

valla güzel fikir aslında ama merak ettiğim bunları koyduğun noktalar için ne kadar vergi cart curt vs.. ödiceksin. veya özel mülkse nasıl olucak.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------

valla güzel fikir aslında ama merak ettiğim bunları koyduğun noktalar için ne kadar vergi cart curt vs.. ödiceksin. veya özel mülkse nasıl olucak.

belediyenin yeri oluyor genelde cüzi bi kira veriyorsun. vergiyi bilmiorm bnde ama verilcegini sanmıyorm:)  koydugun yer kimnse ona kira veriosn okadar  

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Öyle bir şey yapacağına. 1 lira atıp içindeki kol yardımı ile oyuncakları yakalamaya çalıştığın makineler var ya onları bir araştır derim. Aylık 3bin lira gibi bir para topluyormuş o makineler (sahibinin söylediğine göre)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

takıpcısıyım konunun bende alabılırım boyle bır makına 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:

Öyle bir şey yapacağına. 1 lira atıp içindeki kol yardımı ile oyuncakları yakalamaya çalıştığın makineler var ya onları bir araştır derim. Aylık 3bin lira gibi bir para topluyormuş o makineler (sahibinin söylediğine göre)

pilav işi daha iyi agha.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

Opter bunu yazdı:

pilav işi daha iyi agha.

sağolun arkdaslar ama bana bu makinalar hakkında fikir ve yardım edersenız sewınırım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

güzel iş yaw bulursanız yazın merak ettim şimdi ne kadarmış:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

takipteyim bende.. :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1293 Toplam Mesaj: 9