İş İcin Yardım Ve Fikir
-
merhaba arkadaslar ben cay kahve vb gibi içeceklerin parayla calişan makinalardan almayı düşünüyorum ve bunları yaşadıgım şehirde hareketli noktalara alısveriş merkezine koymayı düşünüyorum sizinde fikirlerinizi alabilrmiyim ?
birde bu makinaları bulabilecegim sizin tanıdıklar varsa yardımcı olurlarsa sewınırım. sağolun... -
valla güzel fikir aslında ama merak ettiğim bunları koyduğun noktalar için ne kadar vergi cart curt vs.. ödiceksin. veya özel mülkse nasıl olucak.
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
valla güzel fikir aslında ama merak ettiğim bunları koyduğun noktalar için ne kadar vergi cart curt vs.. ödiceksin. veya özel mülkse nasıl olucak.
belediyenin yeri oluyor genelde cüzi bi kira veriyorsun. vergiyi bilmiorm bnde ama verilcegini sanmıyorm:) koydugun yer kimnse ona kira veriosn okadar -
Öyle bir şey yapacağına. 1 lira atıp içindeki kol yardımı ile oyuncakları yakalamaya çalıştığın makineler var ya onları bir araştır derim. Aylık 3bin lira gibi bir para topluyormuş o makineler (sahibinin söylediğine göre)
-
takıpcısıyım konunun bende alabılırım boyle bır makına
-
Opter bunu yazdı:
Öyle bir şey yapacağına. 1 lira atıp içindeki kol yardımı ile oyuncakları yakalamaya çalıştığın makineler var ya onları bir araştır derim. Aylık 3bin lira gibi bir para topluyormuş o makineler (sahibinin söylediğine göre)
-----------------------------pilav işi daha iyi agha.
-
ToR5 bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------pilav işi daha iyi agha.
sağolun arkdaslar ama bana bu makinalar hakkında fikir ve yardım edersenız sewınırım -
güzel iş yaw bulursanız yazın merak ettim şimdi ne kadarmış:)
-
takipteyim bende.. :)