İş İlanı : İzmir / Buca Yakınlarında 30-35 Günlük İş İçin Görsel & Video Düzenleme İşi ( Düşük Ücret, Uzun Vadeli İş Potansiyelli )
-
Selam arkadaşlar,
C_e_Z_a tarafından 17/Şub/19 23:16 tarihinde düzenlenmiştir
Bir siyasi partinin belediye başkan adayı için, 30-35 günlük seçim maratonu zarfında;
* Şuan boşta veya freelancer olan,
* Görsel Tasarım ( Photoshop) ve Video Düzenleme ( Kurgu & Montaj ) yapabilen,
* Gün içerisinde ister evden, ister irtibat ofisinde çalışabilecek,
* Gece dahil ( tamamen yazışma olarak ) ulaşıp beraber çalışabileceğimiz,
* Özellikle üniversite öğrencisi,
Bir arkadaşa ihtiyacımız var. Kendisi eğer, ekipman da sağlayabilirse çok güzel olur. ( Kamera, fotoğraf makinası vs.. )
Sorumluluğu : Ben kurgulama ve istekleri belirteceğim, dökümanları sağlayacağım kendisi düzenlemeleri yapacak.
Bütçe : Seçim sonuna kadar 2000-3000 TL
Avantajı : Kazanma ihtimali yüksek bir aday, o yüzden İzmir'in 2. büyük belediyesinin benzer tüm işlerini kendisine bağlarım.
( 5 yıl süreyle )
Bu iş yabancıya gitmesin, TBT'den arkadaşlarım faydalansın isterim böylesine zorlu bir piyasa şartlarında.
Tanıdığı, kefil olabileceği başka kişiler de olur. Belirtilen özelliklere sahip marifetli kişiler olmak kaydıyla da olabilir.
Konu gizlidir. -
yakın yerde olsa prof şekilde yardımcı olurduk
-
romeo bunu yazdı
yakın yerde olsa prof şekilde yardımcı olurduk
Hocam peki sana içerikleri gönderildiği takdirde, gün içi ve geceleri düzenleyip teslim etme olanağın var mı ?
-
Cehape zihniyeti
-
pm attım
-
hacı buca beledıyesı ıcın mıydı ercan abı yakın koydendır bıze topraktır :D
-
Konuyu unutmuşum ben :) Arkadaşlar, iş yattı. Şöyleki; bir belediye başkanı adayının işleri yapılacaktı. Adayın temsilcilerinden ses çıkmadı, kendisi de zaten seçimi 4. sırada bitirdi.
Tüm ilgi gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ederim, onlara haber edemediğim içinde ayrıca özür dilerim.