İş İlanı Bilgi İşlem Elemanı Arıyoruz Bingöl Solhanda
-
Selam mürit ve mürideler. Barj şantiyemize bilgi işlem elemanı arıyoruz gerçi arıyoruz diyorlar ama pek bulacakları yok. Eski bilgi işlemciyi gönderdiler şantiye şefi bana işi kitledi yeni bilgi işlemci genelene kadar bak dedi e bizde şefi kıramadık kimsenin geleceği de yok. Ben şimdi hem laboratuvara hem bilgi işleme bakıyorum yapacağınız iş
Ağ sistemini bilmek kablo döşeme tek başına değil elemanın olacak angarya işlerde
Güvenlik kamera işleri falan da var
istersen şantiyede kalabilirsin istersen Solhana evini getirtirsin maaşda sanırsam 1500 tl ile 2000 tl arası artı pazar mesaisi her pazara yevmiyenin 1,5 katını veriyor aldığın maaştan da sigorta pirimin görünecek kendini ispatlarsan işi iyi yürütürsen ikili ilişkilerde başarılı olursan iş bakımında boş kalmazsın öyle çok iş yok Düşünen varsa telefonunu bilgisayar bilgisini pm atsın görüşelim
Her hangi bir sıkıntıda bende yardımcı olurum çalışacak elemana. İki yeri götürmek zor oluyor. Neden sen geçmiyorsun bırak laboratuvarı diye düşünüp bu işin altında bir bit eniği var diye düşünenler için söylüyorum ben artık mesleğimi seçmişim hem fasülyesi bilgi işlemcilerden daha iyi ve daha rahat.
Konu gizli başkaları görmesin.