folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İş Toplantıları Ticaret Odaları Ziyaretleri Ve Yabancı Ülkeler

İş Toplantıları Ticaret Odaları Ziyaretleri Ve Yabancı Ülkeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu yurt dışında falan ticaret odaları bazen toplantılar düzenliyor bazı kurum kuruluşlarda büyük toplantılar düzenliyor iş adamları ile bu toplantılara katılan bilen faydasını gören bağlantı yapan arkadaşlarımız varmı yada bunları sürekli takip edebileceğim bir site biliyormusunuz...

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

1.'si katılmak için bir ticaret odasına bağlı olman gerek

2.si eğer üyeysen oralara onlara sorup cevap almak daha kolay

3.bu turlara katılmak için belli ücretler veriyorsun. yamulmuyorsam dışişlerinin son romanya gezisinde katılım ücreti 1 milyardı.niye bu kadar pahalı dersen mütemadiyyen ihale alarak dönüyorsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı sen tiacaret yapmak sitiyosan alibaba.com var ama senin dediğin gibi ticaret odası işi şöle oluyo sen bulunduğun şehirde ticartet odasına üye olman lazım ordan her yıl düzenlenir çin fuarı vsvsvs. ordan ticaret bağlantıları ile ticaret yaparsın ama bunlar büyük işler senin için alibaba.com var yabancı site ama ucuz mal getirebilirisn

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bide bir site vardı.üyeliği ücretli..bir çok ihale'nin ilanları toplanıyordu onlardan haberin oluyordu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

şuanda bulunduum yerin ticaret odasına üyeyim fakat saolsun :D müdürümüz baya zamandır aidat ödemediği için onlardan pek bir hizmet alamıyorum hatta bi pazar araştırması için gittiğimde üye değilsiniz dedi arşive baktırtıp kaydı çıkarttım :D kadın nedesin aidat borcunuz war size bu hizmeti veremeyiz dedi :d bende sinirli bi şekilde çıktım :D ama bu ihracat işini kafaya taktım ( her nekadar para olmasada masa başı araştırmaları yapıyom)

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 1490 Toplam Mesaj: 5