İş Yeleği Üzerine Logo Baskısı İçin Logonun Boyutu Kaç Olmalı
-
Arkadaşlkar ps de bi çalışma yapıcam ama yelek baskısı için hiç logo yapmadım. çözünürlük ve boyutr kaç olmalı düzgün baskı için ?
-
logo nasil bisey, ona gore degisir. eger kare bi logoysa 6x6 sigabilir. bence logoyu buraya koysan ona gore bisey desek.
muhtemelen 7cm'i gecmemesi gerekir. al cetvel koy tisort ustune bak. tabi logonun nasil bisey oldugu onemli(!)
eger 5x5 7x7 6x6 gibi biseyler uygunsa 300dpi ac.
Daniel-Koo tarafından 18/Eyl/14 23:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Hakkinen bunu yazdı
Arkadaşlkar ps de bi çalışma yapıcam ama yelek baskısı için hiç logo yapmadım. çözünürlük ve boyutr kaç olmalı düzgün baskı için ?
vectorel calıs baskıda ayarlarlar onu . ıllakı psd dıyorsan buyuk calıs yeterınce bır a4 boyutlarında olsun logo yelegıne uzerıne gelıcne ıste sol cep boyutunedır 10 cm e 8 cm fılan olur yada 8 x 8 cm e ayarlarlar baskıda yelege gore degısebılır nersıne basılanacagına gore
hipokondriyak tarafından 18/Eyl/14 23:28 tarihinde düzenlenmiştir -
hiponun mesaji gorunce aklima geldi bu arada tisorte logo diyince, ben gogus kismina yapican sandim?
-
ben psd 1280x720 pixel açtım proje logoyu yaptım acaba baskıda sıkıntı çıkarmı mesajları sonradan gördüm. çokta profesyonel olması gerekmiyo ama çokta leş durmasın yelekte yani. küçülttüğü zaman tasarımda kaymalar olurmu
-
Hocam dpi kaç çalıştın ?
-
Ar0fer bunu yazdı
Hocam dpi kaç çalıştın ?
bakmadım hocam o işlerdne fazla anlamamda sadece 1280x720 px seçip proje açtım logoyu yapıp psd kaydettim yarın cıktısını alcam