İş Yeri Ağındaki Bilgisayarları İzlemek
-
Arkadaşlar merhaba,
İş yerinde patron benden bir ricada bulundu. Bazı kişilerin pc sini izlemek istiyor. Firewall var zaten fakat web usage in dışında pc de ne yapıyor ne ediyor onu da canlı izlemek istiyor. Bu programları kurmak sıkıntı değil fakat tek sıkıntı pc sinin izlendiğini kimsenin anlamaması.
Pc kullanmasını iyi derecede bilen insanlar da var. Bu insanların anlamaması gerekiyor. Yani teamviewer gibi pc ye bağlanınca kabak gibi belli olmasın.
Varmı bildiğiniz bu tür programlar. Hidden camera programı varmış. Bunu yüklersem belli olur mu ?
Teşekkürler.
-
Kerio WinRoute Firewall ile bunun üstesinden gelebilirsiniz araştırın biraz derim.
http://www.hakanuzuner.com/index.php/kerio-winroute-firewall-bolum-1.html
vatandaşın biri burada anlatmış. Bu loglama yapıyor. Sizin işinize kesinlikle yarayacağını düşünüyorum. Ve firewall ların bu işi yapıyor diye biliyorum fakat emin değilim.
-
Hocam cyberoam firewall ımız var zaten. bu çok teferruatlı birşey olmuş. istediğimiz şey sadece ekranını aktif olarak izleyebilmek. ve bu işlemi yaparken karşı tarafın anlayamaması.
-
Castaway bunu yazdı
Hocam cyberoam firewall ımız var zaten. bu çok teferruatlı birşey olmuş. istediğimiz şey sadece ekranını aktif olarak izleyebilmek. ve bu işlemi yaparken karşı tarafın anlayamaması.
Hocam siz de çok basit birşeymiş gibi istiyorsunuz video olarak izlemeniz için belki uzakmasaüstü olur o zamanda öğrenilir onun haricinde bilmiyorum bilen varsa buraya yazsın bizde öğreniriz. Çok basit bir şey değil diye tahmin ediyorum böyle birşeyi her kez yaparsa zaten bir anlamı kalmz.
-
radmin var mesela. Bu programı kurunca izlendiği anlaşılır mı biliyor musunuz ?
-
-
Castaway bunu yazdı
radmin var mesela. Bu programı kurunca izlendiği anlaşılır mı biliyor musunuz ?
Kurarken hide try iconu seçersen bağlandığını anlayamazlar. seçmezssen ekranı izlemeye başladıgında sağda bir "R" harfi belirir ve kırmızı olur.
2. si bağlandıgında bilgisayarda doing diye bir ses gelir. sesler kapalı olması lazım.
3. bağlanrıken Full control değilde View ony ile bağlanırsan mouse aynatsanda adam farketmez.
ozaman
hide try iconu akitf ediyoruz ve ViewOnly ile bağlanıyoruz. işlem tamam.
daha pro bişey istersen bitana proğram var ama ücretli bi ara şeyh te o proğram ile ilgili işlemler yapmış ismi hatrıma gelmedi.