folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşaretlenebilir Harita Lazım.

İşaretlenebilir Harita Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Beyler bana google maps tarzı işaretlenebilir harita lazım, offline veya online olması çok önemli değil, veriyi ibb veya google maps den alabilir, istediğim şey işaretlediğim noktaları göstermesi, mesela mcdonalds 200 şubesi var bunları işaretleyeceğim ve haritada görüntülenecek, haritayı 1 kişi kullanacak. böyle bir şey lazım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Google earth'da işaret koyuyosun sonra işaretlerin olduğu klasörü kim kullansın stiyosan ona atıyorsun o kendi klasörüne ekleyince kendinde çıkıyor. Mcdonalds diye aratınca çıkıyor ama otomatik işarete nasıl dönecek onu bilmiyorum. Tek tek de baya uğraştırıcı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Google earth'da işaret koyuyosun sonra işaretlerin olduğu klasörü kim kullansın stiyosan ona atıyorsun o kendi klasörüne ekleyince kendinde çıkıyor. Mcdonalds diye aratınca çıkıyor ama otomatik işarete nasıl dönecek onu bilmiyorum. Tek tek de baya uğraştırıcı.

güzel fakat google map e bağlı kalsın istemiyorum. (sunumda kullanacam)

RETRET tarafından 26/May/15 14:08 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    hackingo bunu yazdı

iyi gibi görünüyor deniyorum sağolasın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

https://api.yandex.com.tr/maps/

lütfen yani

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

Hocam valla şöyle bir durum var; vakti zamanında yandexe güzel bir proje götürmüştüm kabul etmemişlerdi o zamandan beri gıcığım yandexe, yeni ne varsa isimtescil üzerinden google a götürüyorum. Trafik dışında hizmetlerini de pek kullanmıyorum yandex'in yani tamamen önyargı :D Bu da gayet güzelmiş ama kullanmayacağım bunu.

Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 7