İsass.Exe Nedir??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ocean
    ocean's avatar
    Erkek
    arkadaşlar sistemde msn açtıgımda isass.exe diye bir uygulama aktif hale geliyor ve sistemi acaip derecede kasıyor hele birde 3 tane msn açarsam iyice kitliyor task manager dan önem seviyesini en alta çeksemde genede kasıyor bu nedir kaldırılırmı yada bir sorunmu var bilgisayarda bulamadım  vista ultimate kullanıyorum bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Solucandır.Şu ünlü 60'dan geri sayıp pcyi kapatma solucanı

Virüsü Temizlemek için:

1. Symantec'den temizleme aracını indir: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FxSasser.exe

2. Daha sonra bunları yap:

> Çalışan bütün programları kapat.
    > Eger internete bagliysaniz veya network içindeyseniz, baglantilari kapat.
    > Windows ME ya da Windows XP kullaniyorsaniz "Sistem Geri Yükleme" yi kapat
    (Bilgisayarim'a sag tikla > Properties > System Restore > Turn Off System Restore)
    > FixSasser.exe' yi çalıştır.
    > Tarama yapıldıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlat.
    > Virüsün temizlendiğinden tam emin olmak için FixSasser.exe'yi tekrar çalıştır.
    > "Sistem Geri Yükleme" yi tekrar etkinleştir.

3. Virüsün bilgisayarınıza tekrar bulaşmaması için Microsoft' dan işletim sisteminize uyan güncellemeyi yükle.

WindowsXP English
    WindowsXP Türkçe

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    isaas bi ara beni çıldırtmıstı cok bela bişey pc resetliodu kitliodu hep.hard discki degiştrmek zorunda kaldım sonunda

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Hocam windows vistanı güncelleştir sorun düzelecektir.Korsansa orjinal yap ve güncelleştir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Msnini pm ile bana ulaştırırsan hallederiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

isass.exe hatasi vermiyormus ki pc kasiyormus. virus oldugundan supheli ise symentec'in w32 sasser fixtool programını kullan

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FxSasser.exe

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Arkadaşım, ben de vista kullanıyorum. Vista 32 bit Home Premium. Benim listemde böyle bir işlem yok. Virüs olabilir, dikkatli ol...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1909 Toplam Mesaj: 7