İşe Giriyorum (İnşallah)
-
Üstadlar lisede bilgisayar okudum yüksek okulda bilgisayar programcılığı okudum. Yani 6-7 senedir bilgisayarın hep içindeyim. Vatan bilgisayara ufak bir referansla başvuru yapacağım inşallah. Acaba alınır mıyım ? Bir de çalışma ortamı saatleri ve maaş vs. leri bilenlerin bir görüşlerini önerilerini almak istiyorum üstadlar.
Ha birde yüksek okuldan mezun olmadım alttan 3 ders filan kaldı... Sadece sınav günleri gitcem okula ?
Allah razı olsun...
-
inşallah maşallah
-
hayırlısı teknosa,vatan eleman açığı çok oluyor tatilde girdi umarım alırlar
-
kiokhan bunu yazdı
Üstadlar lisede bilgisayar okudum yüksek okulda bilgisayar programcılığı okudum. Yani 6-7 senedir bilgisayarın hep içindeyim. Vatan bilgisayara ufak bir referansla başvuru yapacağım inşallah. Acaba alınır mıyım ? Bir de çalışma ortamı saatleri ve maaş vs. leri bilenlerin bir görüşlerini önerilerini almak istiyorum üstadlar.
Ha birde yüksek okuldan mezun olmadım alttan 3 ders filan kaldı... Sadece sınav günleri gitcem okula ?
Allah razı olsun...
Hacı hayırlı olur inşallah
-
hoca mulakatta fln kendini pahalıdan sat her şeye he deme maaşa ne verirseniz eyv falan deme yeterli. ben her şeyi biliyom her şeye hakimim havası ver yeter :)
-
benim arkadaşın annesi yemek hanesinde çalışıyordu vatanda kadın arada okula gelirdi aile gibilermiş hep çocuklarım dermiş ordakilere onlarda ne yemek yaptın ablam bize bugün falan... ark. annesi eve peynir falan getirirmiş yenmiyor atılacak diiye... sıcak bir ortamları var kendi içlerinde heralde.
-
vatan iyidir bu gün çıktım bende işten :D açmayaydın iyiydi konuyu :D
-
Hayırlı olsun hocam.
-
canafar bunu yazdı
vatan iyidir bu gün çıktım bende işten :D açmayaydın iyiydi konuyu :D
Kusura bakma hocam ekmek parası :)
Üstadlar Allah razı olsun. Sizin gibileri bulmak zor :)