İş,Güç Bölümü İçin Bi Öneri
-
beyler iş güç bölümünden ticaret yaprken her mürid ister bişe satr ister bişe alır ama heryerde olduğu gibi bu sitede de yanlış hareketelrde bulunan arkaadşlar olabiliyor bunları kaldırmak için aynı gittigidiyordaki gibi havuz sistemi ile alıcı parayı moderatöre veya tahri hesabıan gönderip ürün alıcıya geldikten sonrada para satıcının hesabına aktarılacak arada mesela 1 ytl gibi komisyon hizmetleride tahri hesabına aktarılarak mesela her ay en aktif üyeye bir ehdiye alınacakl bi sistem oluşabilir böylelikle hem gittigidiyor gibi %10 a vermekten + reklam parasından kurtulur hemde siteye bi etkinlik kazndırılabilir
yorumlarınızı bekliyorum
-
Dai şimdi bu site üzerinden ne kadar ticaret yapılıyor ki, o kadar büyütelim olayı, zaten satış olaylarında genellikle aynı şehir tercih edilip elden satış yapılıyor.
-
bir de iş güç bölümünün tek amacı birşeyleri satmak değil ki.
-
beyler herşey ufaktan başlar yarın biz ii bi imaj sağlarsak millet tahribat die bi site varmış çok cüzi bi komisyona aracılık yapıyolar ve çok güvenilir.real_kurd demiş sadece alış veriş yapılmıo ama dikkatini çekerse açılan topiclerin %80 bişe alıp satmak üzere bir ikincisi bunun hiç bi zzararı olmaz aksine siteye fayda sağlıcağına inanıyorum
şu konuda ne yazık ki üzgünüm kimse bu konuyla ilgilenmedi lütfen herkesin ve site yöneticilerin mesajalrını bekliyorum