İş,Güç Bölümü İçin Bi Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler iş güç bölümünden ticaret yaprken her mürid ister bişe satr ister bişe alır ama heryerde olduğu gibi bu sitede de yanlış hareketelrde bulunan arkaadşlar olabiliyor bunları kaldırmak için aynı gittigidiyordaki gibi havuz sistemi ile alıcı parayı moderatöre veya tahri hesabıan gönderip ürün alıcıya geldikten sonrada para satıcının hesabına aktarılacak arada mesela 1 ytl gibi komisyon hizmetleride tahri hesabına aktarılarak mesela her ay en aktif üyeye bir ehdiye alınacakl bi sistem oluşabilir böylelikle hem gittigidiyor gibi %10 a vermekten + reklam parasından kurtulur hemde siteye bi etkinlik kazndırılabilir

yorumlarınızı bekliyorum

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dai şimdi bu site üzerinden ne kadar ticaret yapılıyor ki, o kadar büyütelim olayı, zaten satış olaylarında genellikle aynı şehir tercih edilip elden satış yapılıyor.

jack daniels 160 yaşında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    bir de iş güç bölümünün tek amacı birşeyleri satmak değil ki.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler herşey ufaktan başlar yarın biz ii bi imaj sağlarsak millet tahribat die bi site varmış çok cüzi bi komisyona aracılık yapıyolar ve çok güvenilir.real_kurd demiş sadece alış veriş yapılmıo ama dikkatini çekerse açılan topiclerin %80 bişe alıp satmak üzere bir ikincisi bunun hiç bi zzararı olmaz aksine siteye fayda sağlıcağına inanıyorum

şu konuda ne yazık ki üzgünüm kimse bu konuyla ilgilenmedi lütfen herkesin ve site yöneticilerin mesajalrını bekliyorum

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Toplam Hit: 1252 Toplam Mesaj: 4