folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder İşi Bilenler Buraya... Videoda Netliği Bozmadan Görüntüyü Büyütme.

İşi Bilenler Buraya... Videoda Netliği Bozmadan Görüntüyü Büyütme.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bi yakınım kap-kaç yaşadı ve çantası çalındı. Şu an mobese görüntüleri elimizde. Görüntülerden zanlıyı seçmeye çalışıyoruz. Ancak sorunumuz şu;

Görüntüyü gom player ile büyütüyoruz (+ tuşu ile) ancak çözünürlük sorunu yaşadığımız için tesbit etme çalışmalarımız haybeye çıkıyor.

Çözünürlüğü bozmadan (nispeten) görüntüyü büyütmemiz gerekiyor.

Haydi bilişimciler bi yardım lütfen...

Edit: bununla ilgili yardımcı olabilecek varsa ve bu yardım benim kullanmayı bilmediğim bi programla olacaksa, görüntüyü uplayabilirim bi yere..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

hocam bence kamerada en iyi görüntüyü resim şeklinde alıp photoshop aracılığıyla levels, blur sharphening ayarlarıyla oynama sureti ile bir miktar sonuç alınabilir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1397 Toplam Mesaj: 2