ISIC Nasıl Alınır?
-
Şu meşhur öğrenci kartına nereden, nasıl başvuruyoruz? İşlemler ne kadar sürüyor?
-
Ne kartidir bu birader..
-
Hocam 5dk lık iş o.
Beyoğlunda academix var eski meydandaki otobüs duraklarının ordan gezi parkı solunda kalacak şekilde sola dön. Hemen sağda kafanı kaldır academix yazıyor gir oraya 10-15 tl gibi bir fiyatı vardı bide üni öğrenci kartın gerekiyordu sanırsam 1 yıllık isic için . Hemen orada veriyorlar zaten.
torpedo_XL tarafından 21/Ara/13 16:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Bizim bi arkadaşa hiç alakası olmayan üniversite ile isic aldık hem de yabancı üniversite :) kontrol edilmiyordu o zaman şimdi bilmem ama .. Ayrıca isic.org üzerinden online da başvuru yapabilirsin.
mcdonalds da otobüsle başka ülkeye gidişte, trende, tramvay kartında çok fena yardımcı oldu bu kart. Türkiye'de çok yaygın değil ama..
-
Netten bakayım. Yahut izmird şubesini bilen?
-
unbalanced bunu yazdı
Bizim bi arkadaşa hiç alakası olmayan üniversite ile isic aldık hem de yabancı üniversite :) kontrol edilmiyordu o zaman şimdi bilmem ama .. Ayrıca isic.org üzerinden online da başvuru yapabilirsin.
mcdonalds da otobüsle başka ülkeye gidişte, trende, tramvay kartında çok fena yardımcı oldu bu kart. Türkiye'de çok yaygın değil ama..
müzelerde falan da işe yarıyor. Çoğu yurtdışındaki müzede isic li öğrencilere indirim var.
-
Alternatif Yurtdışı Eğitim - İzmir
Kıbrıs Şehitleri Caddesi, No:45 Kat:2 D:4 Alsancak
TEL: +90 232 465 20 24
Web: www.alternatifecs.comhttp://www.isic.org.tr/cards/issuing-offices
Telefonla ara ve sor hocam oncelikle.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam 5dk lık iş o.
Beyoğlunda academix var eski meydandaki otobüs duraklarının ordan gezi parkı solunda kalacak şekilde sola dön. Hemen sağda kafanı kaldır academix yazıyor gir oraya 10-15 tl gibi bir fiyatı vardı bide üni öğrenci kartın gerekiyordu sanırsam 1 yıllık isic için . Hemen orada veriyorlar zaten.
netten bir ara bakmıştım almayı düşünmüştüm ama bir sürü işlemi vardı gözüm kesmemişti.burayı çizeyim istanbula geldiğim de bu adrase bir uğrayayı.
-
asi27 bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Hocam 5dk lık iş o.
netten bir ara bakmıştım almayı düşünmüştüm ama bir sürü işlemi vardı gözüm kesmemişti.burayı çizeyim istanbula geldiğim de bu adrase bir uğrayayı.
Hocam öğrenci belgen ve kimlik fotokopin yeterli başka hiçbir şey istemiyorlar. Tabi bide parasını vericen :)