İşid Türkiye
-
haberleri okuyorum bir çok kaynakta ışıd elemanlarını Türkiyede yetiştirdiğini söylüyor diş kaynaklar avrupadan gelenlerin Türkiye
üzerinden işide katıldığını söylüyor , Konya dan 3 bine yakın kişinin işid e katıldığı söyleniyor Antep de insanların kamplarda yetiştirildiği
söyleniyor sınırlarımız kevgire dönmüş girenin çıkanın hatti hesabı yok Asker Polis bunların hepsini biliyor ve neden seslenmiyor ? yarın bir
gün demiyceklermi siz desteklediniz siz büyüttünüz cezasını bize kesmiyceklermi ?
http://www.haber3.com/konyadan-iside-militan-devsiriyorlar-2869222h.htm
İkincisi şuan bir çok ülke peşmergeye silah desteği veriyor ABD , Almanya , Fransa , İran , Çek Cumhuriyeti bile destekde bulunuyor
ve ülkemiz içindede pkk lılara artık ses çıkartılmıyor ellerini kollarını sallayarak her şeyi yapıyorlar kısacası adamlar hiç bu kadar güçlü ve
özgür olmamışlardı . Bunlara nasıl bir imtiyaz verildiki barış sürecine bukadar güveniliyor , biri çıksa yarın bi bomba patlatsa ahada süreç
bozuldu ne bok olacak ?
üçüncüsüde , bize ne olduda mezhebimiz bukadar genişledi öcalan artık gündem belirliyor adacığından hem pkk yı yönetiyor hemde
Türkiye ye akıl veriyor bilbordlara resimleri asılıyor , görüntülü mesaj vereceği konuşuluyor hatta 2015 de özgür kalacağı konuşuluyor
acık acık özerkliğimizi kurucaz diyorlar ve bizde izliyoz .....
nasıl bu hale geldik kırmızı çizgilerimizi nasıl sildiler ? kanımız yerde kaldı şimdi üstüne tükürüyorlar gururumuzu eziyorlar resmen azınlık
oluyoruz artık andımız kalkdırlıkdı Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ülkede mesele oldu
Hükümeti geçtim artık Halk bunları göre göre nasıl susuyor ? Zombileştirildikmi ?
nereye gidiyoruz arkadaşlar ? dipsiz bi kuyu gibi sonumuz görünmüyor
birileri çıkıp artık dur demiycekmi diyemiycekmi ?
Atamızın naşından çıkıp gelmesimi lazım......
Ha bide rehinelerimize ne oldu ?
-
mod arkadaşlar uygun görürseniz konuyu genele taşırmısınız herkezin görmesini istiyorum tabi sizde uygun görürseniz