Işığım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Karanlıklar… Sen kör olmasan da fark etmez karanlıklarda. Ne yöne baksan yokluk. Yokluğu görmek ve ya körlüğü hissetmek… Ben bir yön seçtim kendime ve yürüdüm. Yürüdüm de… Işık mı? Ha evet, dedilerdi de inanmamıştım. Bir ışık mı? Bana doğacak… Kim bilir dedim ben, yüreğimdeki ışıktır belki de… Öyle ya, gözüm başka bir şeyi görmüyordu. Hiçbir şeyi…

Işık… Nereye böyle demişlerdi bana? Işığa… Buradayız demişlerdi. Hani nerede… Ah! Karanlıklar… Bilir misin ne demek? Siyahı bile ışık sandığın karanlıklar… Işık da şaşkın. Nereye böyle. Hayır sus, yürümem gerekse zaten, işte böyle…

Sana ışık vaat etmiş miydim? Işığım sende… Hayır, bir ışığım olamazdı zaten, karanlıkta bir ışık… Kaderime ortak edemezdim onu. Karanlık bende… Ben… Doğru, bir boşlukta yürüdüm sonsuzluğa. Her sonsuzlukta buldum bir boşluk. Işığı sordum onlara, ışık… Oradaydı işte! Beni bekliyordu. Benim ışığımdı o. Adımlar kalmıştı ulaşmama. Ya da… Öyle ya bir kördüm ben, nereden bilecektim?

Ben bir ışıkla çıktım yola. Hayır, ışığı kovalamadım aslında. Ben zannettim ki… Işık zaten bendeydi demiştim ben. Aptal! Sen ha, ışık var sende demek! Topal olduğumu işte o zaman fark ettim! Hayır, o kaçmıyordu ki, ben yavaştım sadece. Kör ve topal! Hal bu ki ne kadar da yakındım ona…

Ne zamanki koptu fırtına, o zaman buldum kendimi. Aman allahım! Bu ben miydim?! Ne yapıyordum ben! Dur! Nereye! Ben… Sanırım bitmeliydi…

Ve ilk yağmurlar o zaman başladı… Damla damla… Pes etmenin eşiğindeyken ben, yağmurlarım dost oldu bana. Kimi zaman sağanak halinde, kimi zaman usulca. Şimşek çaktığı da olurdu, ama sahte bir ışıktı, avunurdum… Bulutlarım kurusa da… Ama o da ne? Bir gökkuşağı! Işık gene orada!  Pırıl pırıl… Işığım benim…

Bir de baktım…

Işığım gitmiş…

Yani uyanma vakti…

Güneş? Hayır, ne yazık ki bu sefer kör olduğumu bilmiyorlar…

konpicyus

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    Çok güzel olmuş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    güzelmiş selman ellerine sağlık..

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    yüksek müsadenle facebook'da notlarıma ekliyorum :D

AMD Rulezzz =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Y_O_H
    Y_O_H's avatar
    Homo

Yine çok beğendim.. Ellerine Sağlık

People should not be afraid of their governments.Governments should be afraid of their people.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

sevdiğinin başkasını sevdiğini bilmek..

ne kadar zor bilirmisin selman ? diye sorarsam,sanırım bilirim diyeceksin.

ve inan bende çok iyi biliyorum.

ve acı çekiyorum..

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
Toplam Hit: 1270 Toplam Mesaj: 6