Işık-Sabancı-İstanbul Teknik Üniversiteleri(İstanbul)
-
Beyler 1-2-3 mayısta bazı üniversitelere okul gezisi var itü,sabancı,ışık ve 1-2 üni daha,eerki tbt tişörtünüz varsa giyin ben bulayım sizi :D boş vakitlerde gezmemiz için bırakırlarmı bilmem ama izmirdeki buluşmaya katılamamıştım bari istanbullu müridlerle tanışayım dedim (:
-
gel hocam ben sabancıdayım
-
biz de ist. dayız özel degil ama bi ihtiyacta bi pm tamam...
-
Ok sağolun :) ebter hocam sen msndede ekliymişsin benim.Yazmamın amacı bi durum olması fln deilde hani belki dedim bu ünilerdede tahribatçı vardır tanışayım dedim hazır gitmişken :D ışık üniversitesinin yurtlarında kalıcakmışız bu arada (:
-
sen gelirken haber et ben gezdiririm seni :D
-
tmm :D 1 mayısta sabah 5te yolda olucaz 2 sinde gelicez sabancıya,gruplar fln oluşturmuş hoca,bende bizim grubun başkanıymışım toplar getiririm grubu :D hangi fakultedesin peki?Bazı fakülteleri gezdirmiyolar fln görmeden geri dönmiyim :D
-
Gezi bu perşembe olduu için bi up çekeyim dedim :D ayriyeten ebter hocam msnde dışarda görünüyon yazamadım ondan saat 14:00-15:30 arası sabancıdayız sanırım :)
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gelip gelip atılıyorum sizin okuldan. Gece 5.30 attılar beni izinli değilim diye, ordan koç lisesine yürüdüm heheaea. Ordaki hocalarımıda görmüş oldum.
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------ebter bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gelip gelip atılıyorum sizin okuldan. Gece 5.30 attılar beni izinli değilim diye, ordan koç lisesine yürüdüm heheaea. Ordaki hocalarımıda görmüş oldum.
-----------------------------haha hocam kaçak girersen atıolar acımıolar wallaha. koç lisesine kadar yürünürmü :D
Toplam Hit: 919 Toplam Mesaj: 9