folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Işık Sensörlü Müzik Hakkında..

Işık Sensörlü Müzik Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Konuyu açıklamadan önce mod arkadaşlardan ve konuyu tahmin edemeyip giren arkadaşlardan özür dilerim.Benim düşündügüm bir sistem var bir odada ışığı yaktıgım zaman belirledigim bir mp3 çalar veya radyo ışık sensörlü şekilde çalmasını istiyorum.Bunu yapabilicek bir firma vs herhangi bir alet mevcutmudur?Fakat lamba söndügünde otomatik olarak oda kendini kapatıcak.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Saygılar

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Cihaz olarak öyle birşey şimdiye kadar görmedim ama, elektronik bilgim var yapabilirim dersen, sana devresini tasarlayıp pcb şemasını verebilirim.

Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ışığa duyarlı sensör yada sese duyarlı sensör devreleri var hocam.

sesin yükselip alçalması sırasında ışıkların oranı vumetre ile yapılabilir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

git bi elektrikçiye pır dedektör alacagım de nasıl baglanacagınıda göstersin odadan girdiginde seni görecegi bi noktaya yerleştir ister mp playere bagla ister televizyona önünden bişi geçtigi anda devreyi çalıştırsın.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:
    -----------------------------

git bi elektrikçiye pır dedektör alacagım de nasıl baglanacagınıda göstersin odadan girdiginde seni görecegi bi noktaya yerleştir ister mp playere bagla ister televizyona önünden bişi geçtigi anda devreyi çalıştırsın.

-----------------------------
    Anladım bu güzel bir fikir peki maliyeti nedir tahminen

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

dedektör 15 20 lira digeri evde vardır heralde

yunusozturk.com
Toplam Hit: 749 Toplam Mesaj: 6