folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İsim-Soyisim İle -E-Mail- Adresi Bulmak İçin [Super E-Mail Harvester 5.28] [Cracked]

İsim-Soyisim İle -E-Mail- Adresi Bulmak İçin [Super E-Mail Harvester 5.28] [Cracked]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek

Bu programla isim ve soyisim yazarak bulmak istediğiniz bir arkadaşınızın mail adresini taratabilir ve ulaşabilirsiniz.Bulduğunuz mail adresine programın içerinden e-posta yollama imkanınada sahipsiniz.Farklı kriterlerde arama yapabilir,belirlediğiniz aralıktaki tüm e-postalara ulaşabilirsiniz.Birçok farklı uzantıya sahip maillerde arama yapabilmektedir.

PROGRAMIN KULLANIMI: 

Öncelikle username@....com yazan kısma hangi uzantılı mail adresini bulmak istiyorsanız onu seçin
    (genelde hotmail seçilir) 
    Daha sonra Settings butonuna basarak ordan;

İsimle mail bulmak istiyorsanız Add a prefix to every user name 
    Soyisimle mail bulmak istiyorsanız Add a Suffix to every user name 
    İsim ve soyisimle mail bulmak istiyorsanız ikisinide işaretleyin. 
    Add a prefix to every user name yazan yerin karşısındaki boşluğa mailini bulmak istediğiniz kişinin ismini yazın 
    Add a Suffix to every user name yazan yerin karşısındaki boşluga mailini bulmak istediğiniz kişinin soyismini yazın 
    Sonra ok tuşuna basın. 
    Search Butonuna bastıgınız andan itibaren mailleri aramaya baslayacaktır. 
    Aramayı durdurmak için "Pause" tuşuna,aramada çıkan mailleri silmek için "Clear email adres" e basıp ordan "clear all"butonuna basın.
    Yaptıklarınızı kaydetmek için "Save Progress" tusuna basın. 
    Önceden kaydettiğiniz aramanın devamını getirmak için "Load Progress" tuşuna basın.

• Tarafımdan Upload Edilmiştir. 

Boyut :1 mb :):)

Link : http://uploadbox.com/files/926964f145 

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    enteresan

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

bi dk bi dk nası oluyo ?

Bu programla isim ve soyisim yazarak bulmak istediğiniz bir arkadaşınızın mail adresini taratabilir ve ulaşabilirsiniz

Garantisini veriyor  musun ?

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek
    media_center bunu yazdı:
    -----------------------------

valla program açıklaması böyle arkadaşım dene gör ben sana nasıl garanti vereyim.. KULLANDIM >> HOŞUMA GİTTİ >> PAYLAŞTIM durum bundan ibaret ;) 

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    mail adresi bulman için seçmen gereken herhangi bir site yokmu? mesela tahribattaki bulunabilen mail adreslerinin tamamını almak gibi bi mantıkmı? yoksa sadece hotmail uzantılı mail adreslerini bul deyince onların tamamınımı buluyor.. yani bu olur gibi gelmedi bana ama ?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Düzgün calısmıyor
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

cyber-works bunu yazdı:
    valla program açıklaması böyle arkadaşım dene gör ben sana nasıl garanti vereyim.. KULLANDIM >> HOŞUMA GİTTİ >> PAYLAŞTIM durum bundan ibaret ;)

sen kullandın ve calıstı öle mi ? bi anlatsana tam olarak nasıl oldu ilginç hoşuma gitti çünkü :)

yok hocam .. hotmail adresim var diyelim.. hotmailin veri tabanına baglanıp mı kontrol edicek ? :| olmaz diyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

cyber-works bunu yazdı:

sen kullandın ve calıstı öle mi ? bi anlatsana tam olarak nasıl oldu ilginç hoşuma gitti çünkü :)

yok hocam .. hotmail adresim var diyelim.. hotmailin veri tabanına baglanıp mı kontrol edicek ? :| olmaz diyorum

iyi diyorsun :| kendi adımı soyadmı  yazdım bi bok  çıkmadı :|  fake hocam bu  ama yinde  sağol  

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek
    Biraz hikaye gibi geldi ya... kendi mailimiarattırdım... benimki hariç nevar neyok sallama olan hepsi çıktı...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
Toplam Hit: 1766 Toplam Mesaj: 9