İsim Tescil %50 İndirim Ve Kredi Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sayın ....

http://www.İsimTescil.NET adresinden yapmış olduğunuz "Kredi kartı ile ödeme işlemi" onaylanmıştır. Siparişleriniz aktiflenmiş olup işlemleriniz gerçekleştirilecektir. Ödeme yaptığınız için teşekkür ederiz...

Müridler hesabımda 81.26 TL kredi vardı bu nedir anlamadım ama silver paketi 20 tl ye uzatmış oldum :) bu konuda bilgisi olan varmı

Sipariş No : 1803007
    Ödeme Şekli : Kredi Kartı - Kredi / Kupon
    Ödeme Tutarı : 103.76 TL (81.26 TL Kupon Yada Kredi Kullanılmıştır )
    Ödeme Tarihi: 14 Ekim 2013 Pazartesi
    Açıklama: Ödeme İşleminiz Başarıyla Tamamlanmıştır.

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

indirim var %50 o bısey mı ben bedavaya r-unlimited kullanıyorum bedavaya :D

isim tescıl dandık mantık ama enayıler ıste :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

uha :d nasıl yani :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    HeyQirs bunu yazdı

Hosting hizmetlerini kullandım gayet hızlı ve sorunsuz. Domain konusunda eskiden çok dandik olmakla beraber şuan tartışmasız türkiyedeki en iyi firma. Şu indirim olayını az anlatın hele bizde yararlanalım :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

Hosting hizmetlerini kullandım gayet hızlı ve sorunsuz. Domain konusunda eskiden çok dandik olmakla beraber şuan tartışmasız türkiyedeki en iyi firma. Şu indirim olayını az anlatın hele bizde yararlanalım :D

valla hocam %50 indirim normal var zaten ben ödeme yapacağım yerde 81 tl küsür krediniz var kullanmak istermisiniz yazıyordu kullan dedim fiyat 106 tl den 20 tl ye düştü :D bende anlamadım o kredi nasıl geldi

Mycity tarafından 14/Eki/13 16:51 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

hacı banada sms geldi 20 ekime  kadar hosting paketlerini uzata biliyoruz  yeni alınanlarda oluyomu bilmem :)

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Domain uzatmada kampanya yok mu ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    volkan bunu yazdı

hacı banada sms geldi 20 ekime  kadar hosting paketlerini uzata biliyoruz  yeni alınanlarda oluyomu bilmem :)

hepsinde oluyo

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

Havar komşular havar vay ben başımı alıp nerelere gidem...

Toplam Hit: 1261 Toplam Mesaj: 9