İsim Tescil %50 İndirim Ve Kredi Hakkında Bilgi
-
Sayın ....
http://www.İsimTescil.NET adresinden yapmış olduğunuz "Kredi kartı ile ödeme işlemi" onaylanmıştır. Siparişleriniz aktiflenmiş olup işlemleriniz gerçekleştirilecektir. Ödeme yaptığınız için teşekkür ederiz...Müridler hesabımda 81.26 TL kredi vardı bu nedir anlamadım ama silver paketi 20 tl ye uzatmış oldum :) bu konuda bilgisi olan varmı
Sipariş No : 1803007 Ödeme Şekli : Kredi Kartı - Kredi / Kupon Ödeme Tutarı : 103.76 TL (81.26 TL Kupon Yada Kredi Kullanılmıştır ) Ödeme Tarihi: 14 Ekim 2013 Pazartesi Açıklama: Ödeme İşleminiz Başarıyla Tamamlanmıştır. -
indirim var %50 o bısey mı ben bedavaya r-unlimited kullanıyorum bedavaya :D
isim tescıl dandık mantık ama enayıler ıste :D
-
HeyQirs bunu yazdı
uha :d nasıl yani :D
-
HeyQirs bunu yazdı
Hosting hizmetlerini kullandım gayet hızlı ve sorunsuz. Domain konusunda eskiden çok dandik olmakla beraber şuan tartışmasız türkiyedeki en iyi firma. Şu indirim olayını az anlatın hele bizde yararlanalım :D
-
interfector bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
Hosting hizmetlerini kullandım gayet hızlı ve sorunsuz. Domain konusunda eskiden çok dandik olmakla beraber şuan tartışmasız türkiyedeki en iyi firma. Şu indirim olayını az anlatın hele bizde yararlanalım :D
valla hocam %50 indirim normal var zaten ben ödeme yapacağım yerde 81 tl küsür krediniz var kullanmak istermisiniz yazıyordu kullan dedim fiyat 106 tl den 20 tl ye düştü :D bende anlamadım o kredi nasıl geldi
Mycity tarafından 14/Eki/13 16:51 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı banada sms geldi 20 ekime kadar hosting paketlerini uzata biliyoruz yeni alınanlarda oluyomu bilmem :)
-
Domain uzatmada kampanya yok mu ?
-
volkan bunu yazdı
hacı banada sms geldi 20 ekime kadar hosting paketlerini uzata biliyoruz yeni alınanlarda oluyomu bilmem :)
hepsinde oluyo
-
interfector bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
Havar komşular havar vay ben başımı alıp nerelere gidem...