İsim Ve Soy İsmini Değiştirme
-
Merhaba arkadaşlar gecen aklıma geldi tbt ye sorayım dedim şimdi isim ve soy ismimizi değiştirmek istiyoruz diyelim soy isim konusunda başka birisinin izniyle onun soy isminimi koyuyorlar kafamızdan bir soy ismi belirleyip değiştirtebiliyozmu yoksa ? bilgilendirirseniz seviniriz arkadaşlar :D
-
konu yanlış yerde galiba, hukuk soru cevap..
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba arkadaşlar gecen aklıma geldi tbt ye sorayım dedim şimdi isim ve soy ismimizi değiştirmek istiyoruz diyelim soy isim konusunda başka birisinin izniyle onun soy isminimi koyuyorlar kafamızdan bir soy ismi belirleyip değiştirtebiliyozmu yoksa ? bilgilendirirseniz seviniriz arkadaşlar :D
-----------------------------standartlara uygun olduğu sürece istediğin soyismini alabilirsin kimseden izne gerek yok. istersen ibibikkuşu yap soyismini önemli olan bazı standartlar onu taşıması. mesela kürdistan diye soy adı alamazsın v.b.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba arkadaşlar gecen aklıma geldi tbt ye sorayım dedim şimdi isim ve soy ismimizi değiştirmek istiyoruz diyelim soy isim konusunda başka birisinin izniyle onun soy isminimi koyuyorlar kafamızdan bir soy ismi belirleyip değiştirtebiliyozmu yoksa ? bilgilendirirseniz seviniriz arkadaşlar :D
-----------------------------
standartlara uygun olduğu sürece istediğin soyismini alabilirsin kimseden izne gerek yok. istersen ibibikkuşu yap soyismini önemli olan bazı standartlar onu taşıması. mesela kürdistan diye soy adı alamazsın v.b.
-----------------------------
Ayrıca haberlerde izlemiştim öyle kötü anlam taşıyan isimleri de çocuklarınıza koyamazsınız. E çocuğa koyamıyorsan kendi ismin olarak da değiştiremezsin herhalde.
-
bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar
-
Hobbo hoboibo olsa benim adım bende değiştirirdim :)
-
ben isteyen istediğni alıyor diye biliyorum yakın zamanda değiştiren bir tanıdığım vardı soyadı 4 kulaktı :) değiştirdiler
-
http://www.tahribat.com/Forum-Isim-Ve-Din-Hanesi-Degistirmek-131458/1/#1509501
-
naptın hoca neyle değiştirdin soyadını :)
-
spectator bunu yazdı
naptın hoca neyle değiştirdin soyadını :)
Meraktan sorduydum hacı bir tanıdık değiştirecekti zamanında kolay mı zormu prosedür nedir diye sormuştum kendim için değil yani :D