İsim Ve Soyisimden Telefon Numarsı Adres Bulma?
-
Arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim... adres ve ya bişey işte yöntem bildiklerinizi paylaşın ltf...
-
gsm diosan bulursun ama sabit telefonsa eskiden bulunuodu ama şimdi bilmiorum
-
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------gsm diosan bulursun ama sabit telefonsa eskiden bulunuodu ama şimdi bilmiorum
-----------------------------Farketmez işte bilgilerinizi paylaşın arkadaşlar
-
aradiğin vatandaş numarasını gizli olarak kayıt ettirmişşe boşuna uğraşma..
insaflı biriyse kendi verir numarasını
yok gaddarın biriyse dediğim dedik diyen tipte kendini dünyanın uydusu zanneden bir anarşitse anla işte
-
eğer tanyorsan o kişiyi compunun taktıgını kullanarak mahalle muhtarına ayar falan cekebılırsın.
-
bAŞka bi isteğin var mı kimlik bilgileri öz geçmişi felan.. :)) sadece adını bildiğin bi şahsiyetin bu tür bilgilerini elde etmen zor bildiğim kadarıyla... sen biras daha araştır..
-
google gir rehber yaz ilk çıkana bas
-
computerwolf'un taktiği mi değil mi bilmiyorum ama başlığı görür görmez benim de aklıma muhtarlıkla iletişim dalgası geldi. üç beş kıvırmayla rahat verirsin muhtar milleti fazla uyanık değildir bu konuda. eğer kişiyi tanıyorsan işe yarayabilir tabi.
ama tek bildiğin isim soy isim ise elinde ki arama motorlarından başka çaren yok şimdilik. eğer elinde tckimlik numarası varsa yine bir yöntem var ama sanırım elinde sadece isim soy isim var. üzgünüm :|
-
Dosdum ߀nde var kullaniyordum calisiyordu program'ı var ama gecen gün denedigimde yarım yamalak calisiyordu link'İ verim belki yardımcı olmus olurum http://rapidshare.com/files/43704834/telnobul.rar.html