folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İsimden Adres Veya Telefon No Bulma

İsimden Adres Veya Telefon No Bulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek

S.a Arkadaşlar forumda aradım bulamadım varsada özür dilerim bir kişi adından soyadından adresini veya telefon nosunu bulabilirmiyiz 11811 den baktım ordan fayda yok babasının ve abisinin adınıda biliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Walla adresi bulamazsın da,11811'den bulabilmen lazım. 118'de de kaydı yoksa gizli kalmasını istemiştir herhalde ya da telefon onun üstüne değildir. Eğer kimlik nosuna ulaşabiliyorsan git seçim kurulu sayfasından nerede oy attığını öğren, adresini kaba olarak bulursun(buldugun yerin muhtarına falan sorarak). Telefonu eskiden beri varsa bir de "altın rehber"den bak, şansına belki oralarda vardır. Ne bileyim bu aradığın kişiler adına eski haliyle 152 avea, 142 telsim, 132 turkcell bilinmeyen numaralardan sorgulat vs... Bol şans

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Hocam peki ,11811'de hangi bilgileri istiyorlar?

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    hangi şehir hangi ilçe hangi semt olduğunu soruyor ilçe semt olarak bilmiyorum ankara diyorurm 7 tane aynı kişi çıkıyo hepsi aldım aradım 7 side deil a.q

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
Toplam Hit: 13140 Toplam Mesaj: 5