İsim@Domain.Com E-Mail Vermek
-
ben isim@domain.com şeklinde e-mail vermek istiyorum. bildiğim kadarıyla hotmail ve gmailde de oluyo. bu ikisinden bu işi nasıl yapabilirim.
doğru açtım umarım.
-
hoca kusura bakma da bisey annamadim :|
-
domains.live.com varya ordan domainle hesap açtım
http://img504.imageshack.us/img504/9287/capsah5.jpg
bu adımdan sonra ne yapmam gerekiyo
-
Evet verebilirsin..
Öncelikle www.google.com/a/ kısmından kaydoluyorsun. Sonra hostunun yönetim panelinde DNS kısmı olur, ordan MX kaydını değiştirerek domaininin mail kısmını google'a yönlendirmiş oluyorsun ve böylelikle ücretsiz mail dağıtma imkanın olmuş oluyor.
Yardım kısmından detaylarını okuyabilirsin.
-
verdiğin resimde mx server var onu kopyala cpanel ve ya plesk hangisini kullanıyorsan mail ayarlarına gir orada mx entry change ve ya mx le ilgili birşeyi bul domain adının mx girdisini az önce kopyaladığın satırla değiştir
ve tamamdır istersen internet kullanıcılarına sol menüden open membership kısmından açıp sitenin verdiği html scripti ile forumun filan varsa verebilirsin.
-
teşekkür ederim gmail olayını anladımda live olayı biraz daha karışık neyse biraz bekliim o da olur herhalde
-
ben bişi sormak istiyorum
Bende o şekilde domain msn kullanıyorum peki bunları nasıl yönetebilirim örneğin istediğim adresi kapatmak, şifresini değiştirmek vs -
domains.live.com giriş yap member accounts var ordan yönetebilirsin