İsimtescil Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocalar, 

Son 2 gündür domain yönlendirmeleri vs. yapmak için siteye girmeye çalıştığımda, giremiyorum.

Neler oluyor? 

Bu FETÖ mevzularından dolayı falan bir şeyler olmuştu bunlara. Hostu bunlardan almıyorum zaten de, domain konusunda sıkıntı yaşamamıştım bunca yıldır.

Ne olacak şimdi? Aydınlatacak var mı?

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hollanda VPN ile girdim açık bende şuan. Sanırım engellendi Türkiye için. Saçma sapan işler işte yine.

Bu arada alanadı olan varsa taşısın bunlardan. Binalarına kiralık yazısı açmışlardı geçenlerde önünden geçerken gördüm. 

mkyb tarafından 17/Kas/16 22:37 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hollanda VPN ile girdim açık bende şuan. Sanırım engellendi Türkiye için. Saçma sapan işler işte yine.

Daha önce böyle şeylere ihtiyaç duymadan girince, denememiştim hocam.

Şuan ben de giriyorum da... 

Bilmiyorum.

İyice mahalle kavgasına çevirdiler. 

İt dalaşı oldu bu mesele. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı

Hocalar, 

Son 2 gündür domain yönlendirmeleri vs. yapmak için siteye girmeye çalıştığımda, giremiyorum.

Neler oluyor? 

Bu FETÖ mevzularından dolayı falan bir şeyler olmuştu bunlara. Hostu bunlardan almıyorum zaten de, domain konusunda sıkıntı yaşamamıştım bunca yıldır.

Ne olacak şimdi? Aydınlatacak var mı?

Geç kalmışsın hocam :) . Ben en son haberlere çıkan isimtescil ofisinin basılması olayından hemen sonra domainleri ihs ye taşıdım. Belliydi rahat bırakmayacakları

Titanyumun gücü adına!!!
Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 4
isimtescil