Isimtescil Geolocation Hata Mesaji - Domain Surem Bitiyor
-
Muritler singapurda yasiyorum, isimtescil engellemis heralde komple ulkeyi. Daha once boyle bir problem yoktu ve domainlerim burada kayitli. Suresi dolmasina 1 ay var.
r10'da emaillere donmediklerini yazmislar. Telefonla arama gibi bi opsionum da yok. Tek care VPN mi? Telefonda 1.1.1.1 vardi ama ise yaramadi tabi. Ucretsiz bi TR lokasyonlu vpn var mi tavsiye edeceginiz? Ve sonrasinda domaini nereye tasiyayim haha, yeter artik isimtescil rezilligi
Hata:
Geolocation bilgiliz izinli değildir. Please consult with your administrator.
Your support ID is: 1673..
Your URL is: https://www.isimtescil.net/ -
Bu konulara cok uzak kaldım ama yinede sorayim :) Türkiye'de ki bilgisayara uzaktan bağlandığın zaman oradan işlem yapılsa olurmu ?
-
singapurda ne işin var dayı :D
O taraftan çok atak geliyor, hele bu aralar azıtmış durumdalar. Adamlarda singapurla ne işimiz olur ** deyip basmışlardır engeli
cloudflare falan taşıyabilirsin domainlerini, global bir çözüm senin için daha iyi olacaktır
-
nordvpn türkye local seç hallet işini
-
EcHoLL bunu yazdı
nordvpn türkye local seç hallet işini
eyvallah hocam random bisi buldum "VPN Turkey - Planet VPN lite Proxy" diye. Girdim simdi de tr telefona sms gonderiyor dogrulama icin. SIM'i degistirip tasiycam domainleri
Genki bunu yazdısingapurda ne işin var dayı :D
O taraftan çok atak geliyor, hele bu aralar azıtmış durumdalar. Adamlarda singapurla ne işimiz olur ** deyip basmışlardır engeli
cloudflare falan taşıyabilirsin domainlerini, global bir çözüm senin için daha iyi olacaktır
PhD icin hocam :D ama ben de sorguluyorum napiyorum diye haha
internet hizi inanilmaz oldugu icin remote server olarak burayi kullaniyorlar hep farkindayim ama bizim sucumuz ne musteriyim ben :D
cloudflare'in domain servisi oldugunu bilmiyordum, tasima ucretlerine bakip karar verecegim tesekkurler tavsiye icin
-
Chrome eklenti : Urban VPN - - - TR ücretsizdi en son.
-
Hocam destek@isimtescil.net e mail at bu adrese mail atınca otomatik olarak ticket oluşuyor ama bugün yarım gün pazar günü domain departmanı çalışmıyor pazartesi geri dönerler muhtemelen eğer sorununu çözemezsen yaz bana bi şekilde hallederiz hocam