Isimtescil Geolocation Hata Mesaji - Domain Surem Bitiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Muritler singapurda yasiyorum, isimtescil engellemis heralde komple ulkeyi. Daha once boyle bir problem yoktu ve domainlerim burada kayitli. Suresi dolmasina 1 ay var. 

r10'da emaillere donmediklerini yazmislar. Telefonla arama gibi bi opsionum da yok. Tek care VPN mi? Telefonda 1.1.1.1 vardi ama ise yaramadi tabi. Ucretsiz bi TR lokasyonlu vpn var mi tavsiye edeceginiz? Ve sonrasinda domaini nereye tasiyayim haha, yeter artik isimtescil rezilligi

Hata:

Geolocation bilgiliz izinli değildir. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 1673..
    Your URL is: https://www.isimtescil.net/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Bu konulara cok uzak kaldım ama yinede sorayim :)  Türkiye'de ki bilgisayara uzaktan bağlandığın zaman oradan işlem yapılsa olurmu ?

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

singapurda ne işin var dayı :D

O taraftan çok atak geliyor, hele bu aralar azıtmış durumdalar. Adamlarda singapurla ne işimiz olur ** deyip basmışlardır engeli

cloudflare falan taşıyabilirsin domainlerini, global bir çözüm senin için daha iyi olacaktır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

nordvpn türkye local seç hallet işini

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

nordvpn türkye local seç hallet işini

eyvallah hocam random bisi buldum "VPN Turkey - Planet VPN lite Proxy" diye. Girdim simdi de tr telefona sms gonderiyor dogrulama icin. SIM'i degistirip tasiycam domainleri

Genki bunu yazdı

singapurda ne işin var dayı :D

O taraftan çok atak geliyor, hele bu aralar azıtmış durumdalar. Adamlarda singapurla ne işimiz olur ** deyip basmışlardır engeli

cloudflare falan taşıyabilirsin domainlerini, global bir çözüm senin için daha iyi olacaktır

PhD icin hocam :D ama ben de sorguluyorum napiyorum diye haha

internet hizi inanilmaz oldugu icin remote server olarak burayi kullaniyorlar hep farkindayim ama bizim sucumuz ne musteriyim ben :D

cloudflare'in domain servisi oldugunu bilmiyordum, tasima ucretlerine bakip karar verecegim tesekkurler tavsiye icin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Chrome eklenti : Urban VPN - - - TR ücretsizdi en son.

alektamovikmovik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Hocam destek@isimtescil.net e mail at bu adrese mail atınca otomatik olarak ticket oluşuyor ama bugün yarım gün pazar günü domain departmanı çalışmıyor pazartesi geri dönerler muhtemelen eğer sorununu çözemezsen yaz bana bi şekilde hallederiz hocam 

Toplam Hit: 1679 Toplam Mesaj: 7
isimtescil