İsimtescilden Name.Com'a Domain Taşırken
-
Merhaba arkadaşlar, isimtescil.net'den domainleri bir bir kaçırmaya başladım.
Name.com'da bir hesap açtım.
isimtescilde aktif olan domainimin önce kilidini açtım. Daha sonra transfer kodunu aldım. name.comda transfer kodu ile satın aldım. Ve şuan transfer işlemi bekleyen domainler arasında.
Ancak şuan ki durumu uzun süredir altta ki resimdeki gibi.
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/15/4469.png
Mail adresi ekli değil diyor ama domanie whois çektiğimde kendi mail adresimi görüyorum.
isimtescil ile iletişime geçtim bizim yapabileceğimiz bişey yok dediler. Diğer firma ile görüşün diyorlar. Ne yapmak lazım şuan?
-
Biraz bekle derim
-
Mali bunu yazdı:
-----------------------------
Biraz bekle derim
-----------------------------Beklerimde 5-6 gün oldu bu durum olalı. Nese sabr biraz daha o zaman ...
-
beklemek zorundasin,
name.com da tasima islemi yaptiysan
isimtescil birakana kadar bekleyeceksin 1 hafta kadar surebiliyor
isimtescil "bizim yapacak birseyimiz yok" desede sen arada bir arayip transfer islemi hala gerceklesmedi gibi taciz et
-
oke yapalım bakalım.. Sonucu yazarım buraya.
-
hocam konuyu açmışken merak ettim. domain tranferine de ayri bir ücret ödüyormuyuz. ? misal ben isimtescildeki domainlerimi dün uzattım şimdi başka bir firmaya taşımak istiyorum.
-
neden kacırıyorsun bu arada problem mı yasadın.
-
FurkanmiX bunu yazdı:
hocam konuyu açmışken merak ettim. domain tranferine de ayri bir ücret ödüyormuyuz. ? misal ben isimtescildeki domainlerimi dün uzattım şimdi başka bir firmaya taşımak istiyorum.
-----------------------------1 yillik kayit ucreti alirlar.
orn: 01 haziran 2011 de 1 yil uzattin 01 haziran 2012 ye kadar uzattin
daha sonra baska bir firmaya tasidin
orda 1 yil kayit ucreti alirlar o zaman domainin 01 haziran 2013 e kadar uzamis olur.
-
LuCiFeR bunu yazdı:
neden kacırıyorsun bu arada problem mı yasadın.
-----------------------------isimtescil i bende sevmiyorum.
ihs bu konuda daha iyi
-
isimtescil firması o kadar berbat bir firmaki, mümkün oldugunca uzak durun.