İsim.Us Para Eder Mi?
-
geçen gün uzun süredir beklediğim mehmet.us kayıt ettim. şimdi satmayı düşünüyorum. para eder mi sizce? öle 3-5 milyar beklemiyorum hemen taruza geçmeyin :) ama 10-15 lirayada gitmez herhalde?
-
domainden anlayanlar uyuyor galiba neyse yarın bi daha hortlatırım
-
Satıcağın adama bağlı fiyat konusu ama kimse sana milyarlık fiyat vermez çok çok 100-200 :) illa domainden para kazanıcam diyosan tvyi aç yeni dizilerin ismini direk regle nerden baksan aldığın fiyatın 3-4 katına satarsın yada 3 -4 harfli hoş domain regliyip sat.
-
Eder hocam boş bırakma kazandıgın avantajlar şu 1.si jenerik domain 2.si hosting domain işleriyle ugraşanlar olabilir onlar alır sanırsam :) son olarak ta 4 harfli olmasından kazanıyorsun. Sana tavsiyem r10.net de bir yoklat domaini hoşuna giden fiyat olursa sat
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Eder hocam boş bırakma kazandıgın avantajlar şu 1.si jenerik domain 2.si hosting domain işleriyle ugraşanlar olabilir onlar alır sanırsam :) son olarak ta 4 harfli olmasından kazanıyorsun. Sana tavsiyem r10.net de bir yoklat domaini hoşuna giden fiyat olursa sat
-----------------------------adam mehmet.us diyor , isim.us değil :) isim.us demesinin nedeni mehmetin bi isim olması ;)
şu kadar söylüyorum , hiç para etmez. anca mehmet diye birini bulucaksın da , o da .us uzantılı domaini alır mı bilmiyorum. gider ad soyad .com.tr alır nic.tr den.
-
esasında para kazanıyım diye almadım ismimden dolayı aldım kendim için yani ama şu aralar paraya ihtiyacım var ondan satmayı düşünüyorum. r10 üyeliğim yok ama gittigidiyora koycam r10 a da mesaj bırakırım. burdan bir kamuoyu yoklaması alayım dedim.
-
Soyadı us olan veya ismi us ile bitenler için edebilir, yoksa etmez.
-
o zaman gittigidiyor dan 100 liraya şansımı deneyim olmazsa sağlık olsun ben kullanırım
-
mehmet.com olsaydı biraz fazla ederdi us. şansını dene dostum...
-
hoca dükkanın önünü kapatmadan şuradan yazayım bende :)
bende de tuef.org var yeni regledim elimde patlamasa bari
trakya üniversitesi eğitim fakültesi adına birşeyler olabilir dedim ama ..
varsa teklifi olan vereyim domaini