İşin İçinden Çıkabilene Aşk Olsun.
-
elimde 5 yıldır kullandığım msi 661 fm (v) anakart p4 3.0 işlemci üstünde sd ddr 512 ram makinanın sorunları sayıyorum bu zamana kadar başıma ne dertler açtı ne dertler
en son bios güncellememden sonra 2. ram'i kabul etmio. agp slotu calısmıyo. kendi kendine sacma salak hareketler yapıyor durup dururken mavi ekran veriyo vga slotuna baba anfi soğutucusu vidalayıp. koca bi fan ile zorla soğutup en dandirik cs 1.5 zor oynuyorum. makina tamamen ısınma problemleriyle dolu. termal macun falan demeyin hepsini aldım sürdüm tekrar taktım soğutucuları değiştirdim yok yok yok girin profile bakın makinanın son durumuna resim orda var merak edenler icin söylüyorum.. beni bu dertten kurtarabilecek bi mürid varmı. ?
-
up
-
sen bios güncelledikten sonra bişiler olmuş pc ye bios güncellemende hata var gibi
-
O sigara paketlerini kasanın içinden çıkarmayı denedin mi?
-
hoca fabrika çıkışlı biosu yüklemeyi denedin mi ? sorun biosatan sonra görünüyor.. yeni yazılan her driver bios sağlam değildir bunu unutma...
-
biraz sıcak su ile yıka kapasite asitleri devreyi bozmuş denenmiştir sonra kurut topla çalışır
-
bios u tekrar update etmeyi dene olmazsa kaldırdıgın eski sürümü yükle..
birde biostan kontrol et işlemci voltajı falan otomatik mi
-
bencede biostaki voltaj ayarlarıyla alakalı ısınma olayın yada bi yerlerde birşeylere zarar verdin fiziksel olarak iyi düşün