folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder İşin İçinden Çıkabilene Aşk Olsun.

İşin İçinden Çıkabilene Aşk Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

elimde 5 yıldır kullandığım  msi 661 fm (v)  anakart   p4 3.0  işlemci üstünde  sd ddr 512 ram  makinanın sorunları sayıyorum bu zamana kadar başıma ne dertler açtı ne dertler

en son bios güncellememden sonra 2. ram'i kabul etmio. agp slotu calısmıyo.  kendi kendine sacma salak hareketler yapıyor durup dururken mavi ekran veriyo  vga slotuna baba anfi soğutucusu vidalayıp.  koca bi fan ile zorla soğutup en dandirik cs 1.5 zor oynuyorum.  makina tamamen ısınma problemleriyle dolu.  termal macun falan demeyin hepsini aldım sürdüm tekrar taktım soğutucuları değiştirdim yok yok yok girin profile bakın makinanın son durumuna resim orda var merak edenler icin söylüyorum..  beni bu dertten kurtarabilecek bi mürid varmı.  ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

up

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

sen bios güncelledikten sonra bişiler olmuş pc ye bios güncellemende hata var gibi

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

O sigara paketlerini  kasanın içinden çıkarmayı denedin mi?

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hoca fabrika çıkışlı biosu yüklemeyi denedin mi ? sorun biosatan sonra görünüyor.. yeni yazılan her driver bios sağlam değildir bunu unutma...

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

biraz sıcak su ile yıka kapasite asitleri devreyi bozmuş denenmiştir sonra kurut topla çalışır

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bios u tekrar update etmeyi dene olmazsa kaldırdıgın eski sürümü yükle..

birde biostan kontrol et işlemci voltajı falan otomatik mi

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

bencede biostaki voltaj ayarlarıyla alakalı ısınma olayın yada bi yerlerde birşeylere zarar verdin fiziksel olarak iyi düşün

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 1475 Toplam Mesaj: 8