folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşitme Cihazı Kullanan ?

İşitme Cihazı Kullanan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Annemin kullakları ağır işitmeye başladı işitme testi için bi yere gitmişler önerdigi cihaz 

OTİKON MARKA

Danimarka da üretiliyomuş

GUAT POWER MODELİ

80 90  Db sel arasi mış

4KANALLI ÇİFT MİKROFONLU

1100 tl fiyat çekmiş 

bu cihaza bu fiyat verilirmi ve ssk dan alınabiliyomu % 60 70 i ücretin ? 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Öneclikle geçmiş olsun. İşitme cihazları son bir kaç yıldır yeni bir sektör haline geldi, yani sağlıktan ziyade işin ticari boyutu ön planda. Demek istediğim sana bu markadan pahalı cihaz kilitlemiş değil, o konuda hiçbir fikrim yok.

Kulak algı denge açısından en az göz kadar hatta gözden bile daha önemli bir organ, ihmale hataya kesinlikle gelmez, bilmeden anlayamazsınız, doğrudan doğruya iletişim organıdır.

Benim tavsiyen işinde en az 10 sene tecrübeli bir ehilden almanız, çünkü bugün kbb doktorları ile odyologlar(aynı zamanda işitme cihazı satarlar) devamlı paslaşırlar menfi yönden. 

not:  doğuştan kaybım var kullanıyorum

edit : sgk olayını unut.

mont-blanc tarafından 13/Ağu/13 23:35 tarihinde düzenlenmiştir

yıkılma sakın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

hocam benim abimde var işitme ile ilgili sorun o bayaa bi araştırdı sorayım ona söyler hepsini neredeyse  şaun bi tane takıyo eskilerinden çok çok iyi 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

hocam benim abimde var işitme ile ilgili sorun o bayaa bi araştırdı sorayım ona söyler hepsini neredeyse  şaun bi tane takıyo eskilerinden çok çok iyi 

edit :  hocam marka çok önemli dedi ama her halukarda işitmesi iyimi duyuyorsa  otikon iyi marka diyor  danimarka da otikon çok gelişmiş ama önemli olan işitmeyi nasıl sağlıyor  onları denesin Alsın

hocam 4 kanallı orta seviyede diyo şuan kanal seviyeleri üst seviyelerdde  fiyata birşey demedi  uzun zamandır bakmamış bizim abide kablosuz var

birkaç yere gitsin denesin güçlü sağlam markalar var ama rahat duyuyorsa onu alsın .

2 kanal dusuk sevıye  

4 kanal orta sevıye

8 kanal ust sevıye

16 kanal ılerı sevıye dıyor ayrıyetten

bensiz_aglama tarafından 13/Ağu/13 23:41 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

bende de işitme kaybı var iki kulakta, tek kulak için bir tane aldım 4 sene önce, memnun değilim :) son baktığımda bluetooth stereo müzik çalanı bile vardı bu aletlerin. yanlız ne yaparsan yap doğal bir ses olmuyor.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

devlet sadece belli ürünleri destekliyor diye bilioyrum..

o zımbırtıyı alabilmen için 3 4 tane doktorun rapora imza atması gerekiyor.. sıra beklerken kulak misafiri olduydum..

Toplam Hit: 752 Toplam Mesaj: 6