İşitme Cihazı Kullanan ?
-
Annemin kullakları ağır işitmeye başladı işitme testi için bi yere gitmişler önerdigi cihaz
OTİKON MARKA
Danimarka da üretiliyomuş
GUAT POWER MODELİ
80 90 Db sel arasi mış
4KANALLI ÇİFT MİKROFONLU
1100 tl fiyat çekmiş
bu cihaza bu fiyat verilirmi ve ssk dan alınabiliyomu % 60 70 i ücretin ?
-
Öneclikle geçmiş olsun. İşitme cihazları son bir kaç yıldır yeni bir sektör haline geldi, yani sağlıktan ziyade işin ticari boyutu ön planda. Demek istediğim sana bu markadan pahalı cihaz kilitlemiş değil, o konuda hiçbir fikrim yok.
Kulak algı denge açısından en az göz kadar hatta gözden bile daha önemli bir organ, ihmale hataya kesinlikle gelmez, bilmeden anlayamazsınız, doğrudan doğruya iletişim organıdır.
Benim tavsiyen işinde en az 10 sene tecrübeli bir ehilden almanız, çünkü bugün kbb doktorları ile odyologlar(aynı zamanda işitme cihazı satarlar) devamlı paslaşırlar menfi yönden.
not: doğuştan kaybım var kullanıyorum
edit : sgk olayını unut.
mont-blanc tarafından 13/Ağu/13 23:35 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam benim abimde var işitme ile ilgili sorun o bayaa bi araştırdı sorayım ona söyler hepsini neredeyse şaun bi tane takıyo eskilerinden çok çok iyi
-
bensiz_aglama bunu yazdı
hocam benim abimde var işitme ile ilgili sorun o bayaa bi araştırdı sorayım ona söyler hepsini neredeyse şaun bi tane takıyo eskilerinden çok çok iyi
edit : hocam marka çok önemli dedi ama her halukarda işitmesi iyimi duyuyorsa otikon iyi marka diyor danimarka da otikon çok gelişmiş ama önemli olan işitmeyi nasıl sağlıyor onları denesin Alsın
hocam 4 kanallı orta seviyede diyo şuan kanal seviyeleri üst seviyelerdde fiyata birşey demedi uzun zamandır bakmamış bizim abide kablosuz var
birkaç yere gitsin denesin güçlü sağlam markalar var ama rahat duyuyorsa onu alsın .
2 kanal dusuk sevıye
4 kanal orta sevıye
8 kanal ust sevıye
16 kanal ılerı sevıye dıyor ayrıyetten
bensiz_aglama tarafından 13/Ağu/13 23:41 tarihinde düzenlenmiştir -
bende de işitme kaybı var iki kulakta, tek kulak için bir tane aldım 4 sene önce, memnun değilim :) son baktığımda bluetooth stereo müzik çalanı bile vardı bu aletlerin. yanlız ne yaparsan yap doğal bir ses olmuyor.
-
devlet sadece belli ürünleri destekliyor diye bilioyrum..
o zımbırtıyı alabilmen için 3 4 tane doktorun rapora imza atması gerekiyor.. sıra beklerken kulak misafiri olduydum..