folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşitme Cihazları Konusunda Bilgisi Olan Arkadaşlar

İşitme Cihazları Konusunda Bilgisi Olan Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Mürit ve müride arkadaşlar, annemde işitme kaybı olduğu için işitme cihazı alacağız..

Bu konuda doğru seçim nasıl olur , bilgisi deneyimi olan arkdaşlardan görüş istiyorum..

şimdiden teşekkürler...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kafana göre olmuyor. işitmedeki problem neyden kaynaklanıyorsa ona göre

yani içe takılan var dışa takılan var

içteki yanılmıyorsam zarla ilgili olduğunda

dışa takılan kemikten duyma ile ilgili.

bayağı kötü anlatmışım birisi düzgün açıklasın :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

hocam babam da kullanıyor ama onunki 5 yaşında oluşan bir hastalık sonucu işitme kaybı.

babam için cihazı almaya gittiğimizde medikal firma doktor raporu istedi ona göre hazırladı. sonra da kalıp çıkardı

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

hocam hiç formda filan ugraşma anneni al kullaklik satan yerlere götür orda bedave testler var onlara sok kullakliklari denetiyorlar hangisi daha iyi olursa tabiki marka marka fiyat degişiyor size uygun olanını al ama herşeyden önce doktordan tam teşşekürlü bi muayane şart

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

hocam bak burda sınıf sınıf ayırmış kaybı. test sonuçlarına göre uygun cihazı almak zorundasın aksi takdirde etkisini göremezsin.
    http://www.cochlear.com/wps/wcm/connect/tr/home/understand/hearing-and-hl/what-is-hearing-loss-/degrees-of-hl/degrees-of-hearing-loss

ayrıca ev ortamında frekans testi yapabilirsin. video formatlarında hazırlanmış belli frekans değerlerinde üretilen sesi duyup duyamamana göre derecelendirebilirsin. 0-20khz aralığıdır genelde.

youtube a baktım bir kaç frekans testi mevcut ama ben en çok bunu sevdim.

http://www.youtube.com/watch?v=YETdTlgtV20

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Incanus
    Incanus's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kafana göre olmuyor. işitmedeki problem neyden kaynaklanıyorsa ona göre

yani içe takılan var dışa takılan var

içteki yanılmıyorsam zarla ilgili olduğunda

dışa takılan kemikten duyma ile ilgili.

bayağı kötü anlatmışım birisi düzgün açıklasın :)

hocam müride diyor ki bi doktora gidin doktor işitme kaybının nerde olduğunu tespit etsin ve ona göre uygun olan kulaklık tipini önersin.bide onun sanırım desibel ayarı var hangi ayarda çalışacağını siz söylesin.(dedemde vardı ordan biliyorum)

doğru açıklaya bildim mi müride abla :D 

Selam ver, alacaklı çık.
Toplam Hit: 696 Toplam Mesaj: 6