İsko"Nun Röportajı (Ben Uydurdum Komik)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Evet İskorpitx yine bir röportaj verdi.H = Haberci   ,  İ = İsko

H: Evet iskorpitx teşekkürler bizle röportaj yapmayı kabul ettiğiniz için.

İ: Asıl ben teşekkür ederim benim gibi bir lameri böle röportajlarla gündem yapıyorsunuz.

H: Evet hazırsanız ilk sorumuza geçiyoruz.İlk nasıl hackiniz nasıl oldu ?

İ: İlk hackimi bizim komşumuzun oğlu var 14 yaşında.Onun sitesini hackleyerek yaptım.

H: Bunu biraz anlatırmısınız.

İ: Tamam anlatayım.Bir gün ailece misafirliğe gittik komşumuza.Bende kalktım çocuğun odasına gittim.Sonra baktım bizim eleman pc başında oyun oynuyor.Sonra bir ara annesi onu bakkala yolladı.Cocuk gittiğinde bir baktım masaüstünde bir kağıtta ftp şifreleri yazıyor.Hemen sitenin cpaneline girdim ve "hackle" butonunu aramaya başladım.Ama öle birşey yoktu.Baktım çocugun msn si acık ordan birine sordum.

Onlarda bana yaklaşık yarım saatde anlattı bu olayı.Doğruyu sölemek gerekirse indexi ftp ye atarken çok zorluk çektim,bu işi yapmayan anlattığım şeyin ne kadar zor olduğunu bilemez.

Neyse işte sonra baktım site heyk olmuş falan.Yani ilk hack deneyimim bile çok profesyonelce oldu.

H: Zaten senin gibi bir leymırdan da bu beklenir.

İ: Efendim ?

H: Bişey yok havalar güzel dedim.Bir sorum daha olacak size iş teklifi geldi mi peki bu olaylardan sonra ?

İ: Tabi ki de geldi.Mesela bizim mahalledeki bakkal Osman abi beni dükkanda çalıştırmak istedi fakat ben kabul etmedim.

H: Anlıyorum.İsterseniz burda keselim röportajı.

İ: Neden daha karpuz kesecektik ?

H: (İçinden sie diyerek) 2 tur atıp geleyim sizin gibi bir hackerin karşısında cok heyecanlandım

@ komik ise geyiğe :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    güzel uydurmussun :D

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    sweeeeeeet.yani güzel olmuş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    matrak uyduruk :D
Toplam Hit: 978 Toplam Mesaj: 4